Pagini

luni, 22 iunie 2009

Bilete de tratament pentru pensionari

Oficiul de Pensii a Municipiului Bucureşti.
La avizier sute de liste cu locurile ocupate sau libere pentru staţiunile unde pensionarii ar putea merge cu biletele de odihnă pentru a beneficia de tratament.

La uşile exterioare este foarte multă lume care aşteaptă începând de duminică, deschiderea birourilor şi începerea programului din săptămâna.. consider că nu e în regulă ca un om bătrân să stea acolo noaptea, să facă schimb cu alţi cunoscuţi pentru a-şi lua şi el un amărât de bilet dintr-o pensie ce poate nu îi ajunge pentru toate cheltuielile lunare.

De fapt totul poate fi obţinut sub presiunea şpăgii...vin persoane care nu au nicio treabă cu listele care se afişează, merg personal ..dau banii şi îşi iau bilete acolo unde doresc..fără niciun fel de alt efort.

Păi e normal? De ce oamenii care îşi permit nu merg pe cont propriu pentru a lăsa un loc şi unui om care chiar are nevoie de un tratament pentru a-şi lungi, poate, zilele?

6 comentarii:

  1. eu ma gandesc sa imi rezerv un loc de pe acum :|

    RăspundețiȘtergere
  2. Am auzit multe persoane ,care au resurse financiare,sa mearga in statiune pe astfel de bilete de la Oficiul de pensii.Eu cred si ca exista multi pensionari care nu-si permit nici macar un astfel de bilet.

    RăspundețiȘtergere
  3. Alibus bine faci :)

    Darry sa stii ca pretul acestora este chiar mic, o parte din pensia lor luna este platita pentru achizitionarea acestor bilete (si sunt foarte multi care au pensii mici..poti da si un mil si ceva pe un bilet)..si apoi 3 saptamani stai acolo, fara alte costuri..ca ai asigurata mancarea,tratamentul etc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu in schimb am auzit de pensionari care isi vand biletele... iar daca sunt liste de ce stau noptile la coada?
    NU am nimic cu pensionarii, dar parca prea stau ei la coada si se imbulzesc la orice! UIte cel mai recent exemplu ce mi s-a intamplat mie: lucrez cu REgistrul Comertului foarte mult iar in luna mai a inceput nebunia cu suspendarile. Ei bine, erau batranii fara somn care veneau si tineau rand de la 6 dimineatza, desi se deschide la 8!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred ca povestea asta cu cozile e o reminiscenta a regimului trecut...Si cu spaga la fel:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Aici chiar ca nu e corect!! Rar am vazut pensionari care sa mai poata obtine un astfel de bilet...De ce? Pt ca sunt aranjate de multa vreme! Vezi o gramada de bogatani veniti pe umilele alea de bilete,fara nicio jena...
    L'automne

    RăspundețiȘtergere