Pagini

marți, 23 iunie 2009

Catelul Real

Nu este numele căţelului meu, nu am niciun animăluţ adevărat, este doar un căţeluş de pluş pe care l-am primit de la hypermarket-ul Real, după ce am strâns 25 de abţipilduri (se primea unul dacă făceai cumpărături în valoare de 40 RON).

Mă uit la el şi îmi este foarte drag, asta pentru că nu am avut foarte multe maimuţoaie nici când eram mică, nici acum. Dacă alte fete primeau sau chiar primesc foarte multe jucării de pluş, eu nu am avut..am primit câteva prin liceu de la câţiva admiratori, şi pe care le mai am şi acum..dar atât.

Cred că m-a afectat faptul că am trecut peste anumite faze din copilărie, pentru că acum mă bucur prea mult când am o jucărie de pluş care îmi place.."dau în mintea copiilor" şi nu mai sunt deloc aşa..dar ce pot să fac? Fiecare cu soarta lui..mă mai abţin uneori să mă prostesc, să arat celor din jur cât de drag îmi este de exemplul căţelul meu Real (aşa îl cheamă)...dar simt că ceva în mine, doare..mi-aş fi dorit şi eu să...

Postez asta ca în cazul care nu ştiaţi de această promoţie făcută de la cei de la Real, şi dacă vreţi să bucuraţi vreun copil care ar fi fericit să-l aibă, mai puteţi strânge respectivele abţipild-uri până la data de 18 iulie.

Aveţi grijă de voi!

6 comentarii:

  1. Heheheheheheeeee,Annie...fii-me are deja 2 catei de astia,cu care doarme in pat,cica sa o pazeasca de babaiele noptii...Insa nu asta e chestia cea mai tare....neah!Chestia cea mai tare a fost si va mai fi,inca, faptul ca si eu si ta-su socotim ca disperatii cate abtibilde ne mai trebuie,cati bani cheltuiti inseamna asta si de cate ori pe saptamana sa mergem la Real,asa incat sa ne incadram in buget si sa si cumparam printesei cateii doriti...asa ca,draga mea,fi pe pace:nu esti sngura care a dat in mintea copiilor!:-D
    Sa stapanesti sanatoasa potaia plusata!:-D

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Ana-Maria :)
    Spor la cumparaturi pentru a-i lua printesei catelusi! E tare frumos sa vezi zambetul unui copil, iar cand este de fapt propriul tau copil..bucuria este si mai mare. Sa va traiasca, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!

    RăspundețiȘtergere
  3. stai calma Anne, nu esti singura,nici eu nu am avut multe jucarii de plus si la fel ma inmoi si eu cand vad vreuna mai comica si recunosc dau si eu in mintea copiilor

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu e chiar bine Cristina, dar ce sa facem..asta e viata :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Super dragut catelus.Finuta mea avea cu vreo doi ani in urma o pasiune pentru animalute de plus.I-am luat un ursulet ca cel din reclama Cocolino,era asa de dragut ca l-as fi tinut pt mine:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Unele jucarii de plus chiar au asa ceva special care atrage, noroc cu marketing-ul asta :)

    RăspundețiȘtergere