Pagini

sâmbătă, 20 iunie 2009

Centrul orasului..raiul gropilor


Universitate..Hotel Intercontinental..zona "0" a Bucureştiului..centrul oraşului..ce să vă mai spun mai mult, totul ar trebui să fie de bine. Totuşi nu vorbim de periferia capitalei României, acolo ne aşteptăm să fie totul pe măsură (cel puţin eu mă aştept, dar nu circul frecvent prin acea zonă...foarte foarte rar se întâmplă să am vreun drum, dar dacă este altfel..vă rog să mă contraziceţi).

Însă eu vorbeam de centrul Bucureştiului, mai exact de strada Tudor Arghezi din spatele Hotelului Intercontinental ..stradă care mai repede seamănă ca fiind un drum de ţară stricat, care a fost asfaltat şi s-a stricat în ultimul hal, nu din acela cu piatră.

Am mai văzut gropi în Bucureşti, că-s la modă vorba aceea, muulte gropi chiar..dar strada asta avea mai multe "cratere" decât am văzut vreodată pe o stradă. Nu găseai jumatate de metru care să fie neted. Mi se rupea inima de săraca maşină..şi nici nu era măcar a mea..oricum nu ştiu cum aş fi ieşit cât de cât întreagă de acolo dacă aş fi condus eu (încă nu am permis, dar vorbesc aşa anticipativ). Dacă aveam camera la mine i-aş fi făcut o poză..aşa ceva nu poate fi pierdut, însă nu aveam. (drumul din poza articolului este perfect faţă de cel de pe str. Tudor Arghezi)

Mă întreb cum putem vorbi de o capitală europeană, când noi suntem la pământ cu absolut totul..nu ştiu dacă există ceva despre care aş putea spune că într-adevăr o ducem bine. De ce?

8 comentarii:

  1. Daca nu sunt gropi se face rost:se taie asfaltul sa se schimbe tevile de apa,de la Termica etc.De gropi n-o sa ducem lipsa niciodata.

    RăspundețiȘtergere
  2. dezolant...din pacate strada arata ca si vietile multora dintre noi in aceasta tara mancata de 'dauntorii' care cica ne conduc

    RăspundețiȘtergere
  3. Asta e tara noastra..n-o putem schimba :)

    RăspundețiȘtergere
  4. ma intreb cum oare se circula pe strada asta?

    RăspundețiȘtergere
  5. Greu..dar se circula..cel putin pe Tudor Arghezi, cam pe la mijlocul strazii era amplasata o benzinarie Petrom parca...si erau ceva masini acolo..deci nu e chiar necirculata.

    RăspundețiȘtergere
  6. Oare-ar trebui sa ne mai mire ceva? Cat sa-semne o strada acolo?! O nimica toata! Strada asta este drumul catre viitor! Nu cumva era si o avertizare menita sa ne mai linisteasca ,de tipul "aici sunt banii dvs."???? Si cand te gandesti ca se afla tocmai in centrul atentiei...Ce pretentii sa mai avem pt drumurile de provincie...?
    Ganduri bune dar cam pesimiste!
    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  7. Asa este Anonim..e dureros faptul ca exista asa ceva in centrul capitalei..alte pretentii pentru oricare alta zona a Bucurestiului, sau chiar al tarii, nu mai avem. Dar..noi "traim bine"

    RăspundețiȘtergere