Pagini

marți, 23 iunie 2009

Cineva acolo Sus ma iubeste

Martea..3 ceasuri rele pentru cei care cred in asta, eu nu cred..le consider doar coincidente..ce e dat sa se intample, se intampla si martea si miercurea sau duminica.

Pentru mine azi a fost o zi cam plina..m-am plimbat pana la munca si inapoi, apoi am fost la un interviu unde nu aveam niciun chef sa merg..eram deja mult prea obosita. De aseara eram pe ganduri daca sa merg sau nu, mai ales cand am vazut ca ploua am decis sa stau acasa..trimit un mail si anunt ca nu voi veni si aia e. Dar totusi am mers, insa doar ca sa vad cum e..stiam ca voi primi un test..nu ma intereseaza obtinerea job-ului, eram doar curioasa sa vad ce se intampla de fapt si ce contine de fapt acel test.

Am avut super noroc, chiar pot spune asa..cand am plecat nu am vazut o masina care venea din stanga mea si totusi am traversat..la intoarcere, pe o trecere de pietoni era sa intre in mine un individ cu motocicleta..despre testul mult asteptat unde nu aveam niciun chef sa merg, pot sa spun ca mi s-a parut banal..erau cateva probleme din contabilitate (am facut ceva prin facultate si la master, dar nu studii aprofundate..doar generale) dar d-alea simpliste (cel putin mie asa mi s-au parut), cateva probleme de matematica si cateva de logica...ceva banal oricum.

Cert este daca am scapat de doua ori de accident, de doua ori in aceeasi zi..e ceva, nu?

2 comentarii:

  1. Ai grija,Anne,pericole sunt la tot pasul! Am fost duminica prin Bucuresti si m-am ingrozit de viteza cu care se merge,plus motociclistii teribilisti!! Cu toata atentia si tot nu esti in siguranta...Toti se grabesc cu disperare spre nicaieri...N-avem bani dar masini de lux...cat cuprinde! Sa parem interesanti...
    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  2. Da L'automne, uneori se intampla si cu si fara grija..le las pe toate in voia sortii, nu prea-mi pasa :P. Multumesc pentru grija! Pupici infinit de multi!

    RăspundețiȘtergere