Pagini

luni, 22 iunie 2009

Cutremur mai puternic decat cel din '77

Următorul cutremur mare care se va produce în România va fi mai puternic decât cel din 1977, a anuţat Gheorghe Mărmureanu, directorul Institutului Naţional de Fizică a Pământului. Seismul va avea 7,5 magnitudine, iar urmările vor fi mult mai grave decat cele din '77. Mărmureanu susţine, însă, că Bucuresti nu va fi afectat, dar seismul se va resimţi mai puternic în Iaşi, Bacău şi în Chisinău.
"Va fi ca cel din 1802", spune Mărmureanu despre cutremurul devastator care se va abate asupra ţării noastre. "Cu cât va fi mai târziu, cu atât va fi mai mare[..]. Cutremurul care va veni va avea extindere puternică şi va ajunge până la Odessa, iar intensitatea va fi în jur de 8", a declarat directorul Institutului Naţional de Fizică a Pământului.
Sursa: antena3

Asa sa fie? Poate cineva sa stie cu exactitate ce se va intampla in viitor? Credeti in preziceri?

5 comentarii:

  1. Nu cred in ghicirea viitorului, dar cred in lupta pentru audiente! Nici cei de la meteo nu nimeresc corect cum va fi vremea...

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici eu nu cred in presupunerile care le face x,y..mari clarvazatori ai lumii..curios este ca unii oameni chiar cred si intra in panica, e asa greu sa te gandesti ca sunt doar oameni si nu avem puteri iesite din comun?

    RăspundețiȘtergere
  3. Annein,si mie o sa-mi creasca aripi si voi zbura,astfel ca voi face concurenta companiilor low cost,ca voi putea cara doi oameni,unu-n fata,altu-n spate,dea moaca...me-ntelegi !
    Lasand gluma la o parte,cred ca exista undeva un sambure de adevar,insa asa cum spun si cei de la meteo despre timpul PROBABIL,tot asa si ceea ce spun fizicienii astia,sunt niste probabilitati...
    Sa auzim numai de bine!

    RăspundețiȘtergere
  4. Asa este Ana-Maria.
    Sa auzim numai de bine !
    O zi frumoasa iti doresc.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nimeni nu stie planul Lui Dumnezeu pt noi! Numai El stie ce va fi! Cum sa se vina cu asemenea afirmatii abracadabrante?? Cine sa stie toate astea,de la magnitudine pana la zonele de impact? Speculatii menite sa nelinisteasca si mai tare oamenii...La Dumnezeu ne este toata speranta!!!
    L'automne

    RăspundețiȘtergere