Pagini

sâmbătă, 20 iunie 2009

Eliana Mall

Săptămâna trecută am fost într-o plimbare pe la munte, v-am mai spus...am fost şi la Cheia, dar de asemenea am dat o fugă şi până în Sibiu (că doar era frumos să petrecei 5 ore în maşină, dus-întors..dar dacă majoritatea o cere, ne supunem). A fost okay acolo, am stat doar vreo 2 ore maxim...timp în care am făcut poze şi am mâncat bine la Crama Sibiană.

La întoarcere ne-am oprit prin Braşov pentru a mai cumpăra una alta, că în Cheia unde eram cazaţi..nu prea erau variante de alegere. Acolo am oprit să mergem la hipermarket-ul Real ce se află în cadrul unui mall..Eliana Mall.

Este micuţ ca şi dimensiune, mai mic decât Bucureşti Mall-ul din Vitan (mult mai mic) însă pe lângă faptul că era foarte multă curăţenie, mi-a atras atenţia o mică fântână aflată în interior. Mi-ar fi plăcut să îi fac poze, să vă arăt ce peşti frumoşi avea în interior..peşti divers coloraţi care ieşeau un pic la suprafaţă pentru a inspira aer. Erau superbi ! De asemenea era un afiş prin care se făcea apel la persoanele care treceau pe acolo..să nu pună mâna pe ei, sau să arunce în apă diverse monede sau obiecte.

Primul lucru care mi-a trecut prin minte atunci, a fost că sigur la noi în Bucureşti nu ar fi rezistat nici măcar o zi..având exemplul celorlalte Mall-uri de aici, nu pentru că aş avea o părere nu tocmai bună despre zona în care locuiesc.

"Pişpireii coloraţi" ar fi făcut o mică inspecţie..pentru a vedea speciile peştilor, nu de altceva..la fel cum a fost şi cu palmierii plantaţi în Piaţa Universităţii.
Erau frumoşi..dar sunt mai frumoşi dacă stau la ei acasă, nu?

2 comentarii: