Pagini

vineri, 19 iunie 2009

Femeile nu sunt atrase de masinile scumpe


Oare asa sa fie ?

Cercetatorii australieni au folosit un Porsche 911, un Nissan Skyline modificat, un MG Roadster clasic si un pick-up Holden Ute si un SUV. Fiecare automobil a primit un sofer care corespundea clientelei tipice a modelului respectiv, iar reactiile cerebrale ale subiectilor au fost monitorizate atent.
Studiul a aratat ca un barbat de varsta a doua nu este mai atragator la volanul unui automobil sport premium, cum este Porsche 911, pe cand un familist tipic sau un barbat atragator arata la fel de bine in aproape orice vehicul. Un element surprinzator al studiului a fost faptul ca Roadster-ul MG a fost mai interesant pentru subiecti atunci cand nu avea un sofer
Sursa: automarket

La moda in ziua de azi este sa "iti tragi" un barbat in varsta, cu super multi bani..si sa nu ai grija de nimic, decat sa te bucuri de ceea ce ti se ofera.
Sau s-au mai schimbat lucrurile si eu nu stiu?

2 comentarii:

  1. :)moda asta cu barbatul in varsta nu prea vad eu sa se demodeze prea curand.Mai ales ca mass media prezinta astfel de situatii mereu.In ziua de azi tot ce este anormal pare a fi la moda....si mi-ai dai o idee am sa postez pe blogul meu mai departe....:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici eu nu cred ca se va schimba situatia, mai ales acum pe vreme de criza :D Dar tre sa recunostem ca femeile frumoase, sau cele "pitzi" au nevoie sa fie intretinute..si un om normal poate nu-si permite sa bage bani in fundul lor, nu?
    Ia sa vedem...ce idee ti-am dat :)

    RăspundețiȘtergere