Pagini

duminică, 21 iunie 2009

Florin Chilian: " Toate curvele s-au apucat de cantat"

Asta este afirmaţia cântăreţului Florin Chilian...care pentru mine sună a "..." (cenzurez pentru că nu vreau să jignesc..vă daţi seama singuri din cele scrise în continuare) .Probabil îi este teamă de concurenţă? Ceva este la mijloc..altfel era sigur pe munca depusă, pe valoarea sa (care ar trebui să nu fie afectată) fără să îi pese de noile persoane care se lansează în muzica românească.

Care e problema lui că fetele nu sunt cuminţi?
Nu le susţin..ştim cu toţii că o mare parte din ele sunt "pitzipoance", dar care e problema noastră? Eu când le aud sau le văd întămplător pe la TV, schimb frumos postul şi nici îmi consum nervii pentru cineva de genul asta. Consider că este pierdere de vreme şi nu am ce vedea interesant..aşa că mai bine fac altceva.

Dacă aş lucra sau aş face parte din categoria oamenilor pasionaţi/talentaţi în ceea ce priveşte muzica, ce vor să se facă remarcaţi/cunoscuţi şi adoră să apară pe micile ecrane...cu siguranţă m-aş concentra asupra activităţii desfăşurate de mine, rezultatele pot fi mult mai apreciate decat dacă aş duce grija vecinului.

Dar poate românul să trăiască fără bârfă, fără să ducă grija celor de lângă?

8 comentarii:

  1. Nu cred ca unii pot trai fara sa-i f**a grija de capra vecinului!
    Mie personal nu-mi place nici de domnu' Chilian si nici melodiile lui...exceptie de la regula facand "10"...cea mai renumita!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici mie nu-mi place ceea ce incearca el sa cante..dar cica se considera un "neinteles"..problema este a noastra ca nu intelem mesajul pe care vrea sa ni-l transmita :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie, din contra, imi place Chilian. L-am vazut si intr-un concert. Şi e un tip OK. Si subscriu intr-o oarecare masura afirmatiilor lui. De ce? Pentru ca avem toate posturile de muzica invadate de fete care arata foarte bine si atat. In rest, polueaza prin muzica ce nu spune nimic. Tu, eu, Ana-Maria avem gusturile deja formate. Şi suntem selective. Dar gandeste-te la adolescenti...

    RăspundețiȘtergere
  4. CORA depinde foarte mult de personalitatea fiecaruia..si adolescentii pot fi selectivi, de fapt cred ca sunt..aleg doar ce li se pare "la moda", sa arate ei cat sunt de mari si smecheri.
    Fiecare alege ce vrea sa faca cu viata lui, fiecare adopta varianta care considera ca il reprezinta si face ceea ce poate..intr-adevar foarte multe soliste din muzica romaneasca sunt mai mult pe post de "expunere a aspectului fizic"..dar pentru unii e chiar interesant..de aici vin replicile caracteristice unora: "ce buna e", "ce i-as face" (ca sa nu zic altceva). Imi mentin parerea..asta este tara in care traim..nu cu multe lucruri prea bune din pacate

    RăspundețiȘtergere
  5. Dar sa nu uitam de modelele pe care le au adolescentii...pana isi formeaza propiul stil...Unii gasesc in televior si televiziune o sumedenie de modele..necenzurate...

    RăspundețiȘtergere
  6. Din pacate :(. Speram la ceva bun de la viitorul lor? (eu sunt pesimista)

    RăspundețiȘtergere
  7. Chilian nu e genial dar are versuri frumoase,incarcate de emotie..Farmecul sau nu sta in voce ,ci in delicatetea textului soptit..Are ceva care da bine!
    In rest,fiecare cu parerile sale,totul e discutabil...
    Pupici trandafirii!
    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc pentru faptul ca ai impartit cu noi parerea ta, L'automne! Pupici multi si pentru tine !

    RăspundețiȘtergere