Pagini

duminică, 21 iunie 2009

Make-up

Acum nu mai trebuie să araţi superb atunci când mergi la o şedinţă foto, pentru a apărea într-o revistă.

Chiar dacă nu eşti într-o perioadă potrivită, ţi-au apărut coşuri..ţi-au rămas semne de la o intoxicaţie trecută, sau pur şi simplu nu ai avut chef să dai atenţie aspectului tău fizic..totul se rezolvă.
Trăiască Photoshop-ul că ce ne-am face fără el,nu?
Cum am mai putea arăta perfect, cum am mai putea scăpa de imperfecţiuni fără prea mult efort (nici măcar financiar)?

Chiar mă uitam în niste reviste şi unele poze sunt prelucrate atât de prost, încât nu ai cum să nu observi că a avut modificări..se vede diferenţa între ceva original şi ceva ce a fost prelucrat, mai ales şi pentru simplu motiv ca nimeni nu este perfect perfect, aşa cum încearcă să ne demonstreze poza.

Ce ziceţi de asta?
Super diferenţă faţă de realitate, nu?

7 comentarii:

  1. Buna dimineata de duminica!:)
    Ai dreptate,photoshopul face minuni.Este imposibil ca toata lumea sa arate excelent in poze,mai bine ca in realitate.Chiar zilele trecute am vazut niste afise cu Sophia Loren,reclama la ochelari.Frumoasa ,are o varsta si mai frumoasa,iar decolteul ei arata o piele fiiina:)Bineinteles afisul este reclama si trebuie sa incante privirea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, sedinta foto cu Nikita, mama perfecta a fost beton :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ceea ce mi se pare mai grav este ca nu toate fetele/femeile stiu de minunea Photoshop si dezvolta o gramada de complexe in ceea ce le priveste. Imi amintesc ca am citit undeva cum Kate Winslet, intr-o campanie impotriva bolilor de nutritie, povestea unui grup de anorexice cum cei de la o revista o facusera sa para pe prima pagina cu 10 kg mai slaba. Mesajul pentru ele era sa nu se mai lase influentate de falsele modele din reviste.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cel mai bine e sa nu te consumi foarte mult de felul in care arati, ca totul poate fi schimbat..avem posibilitatea de a opta la operatii estetice (daca suntem chiar disperate, si partea financiara ne permite)...sau Photoshop-ul :)
    Dar asa se intampla, sunt femei carora nu le pasa deloc de ele..si altele care se agita mult prea rau..oricum o dai nu e bine, dar exista o rezolvare in ambele cazuri

    RăspundețiȘtergere
  5. Precum a spus si Cora multe fete/femei fac o obsesia din cauza acestor reviste/fotografii retusate.O obsesia in a arata perfect..chestia este ca trebuie sa te acepti asa cum esti si sa incerci in a ascunde in mod inteligent "imperfectiunile" pe are le ai sau crezi ca le ai.A admira o poza retusata si pe urma sa ai complexe ca nu arati la fel de bine mi se pare o chestie atat de superficiala.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce bine-ar fi sa existe atata interes si agitatie si cand vine vorba de infrumusetarea sufletului!!!!!!!!!!!! Se uita ca doar el conteaza? Se pune prea mare pret pe fizic...
    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  7. Partea spirituala nu conteaza pentru multi, ce e aia? "avem lucruri mai importante de facut" vor spune unii, tre sa arat bine ca ma vad cu X, maine seara ies cu Z..si tot asa.

    RăspundețiȘtergere