Pagini

marți, 23 iunie 2009

Miscarea


Bicicleta eliptica vs Bicicleta clasica..le tin pe amandoua acasa..pe niciuna nu o folosesc.

Prima oara mi-am cumparat-o pe cea eliptica..sa fac miscare, sa dau jos din aripioare..de unde, am pedalat pe ea un pic la inceput si acum este pe post de cuier. Auzisem la alte fete ca tot asa patisera, dar eu nu am vrut sa cred..speram sa nu fie si cazul meu, insa s-a adeverit..exact la fel am procedat.

Mai noi am si bicicleta cu care ma pot plimba pe afara cu ea, suna bine la inceput..dar cand ma gandesc sa ma chinui cu ea in lift, mai ales daca nu am pe nimeni care sa ma ajute cu usa, apoi coboara scarile de la intrare..mai bine ma las pagubasa..nu am suficienta forta pentru un asemenea efort.

Dar totusi, miscarea este buna si as putea sa ma plimb cand e vreme frumoasa prin parc..iar toamna cand e urat afara, sau iarna, sa pedalez la cea eliptica..eventual uitandu-ma la un film..dar ma plictisesc, e mai comod sa stau in fotoliu in fata TV (ca de obicei vad filmele de pe laptop, pe TV..ca e mai mare)..decat sa stau pe bicicleta.

Cred ca devin comoda, nu pot invinge lenea care ma influenteaza din ce in ce mai mult..ori avand in vedere ca mai toata ziua stau pe scaun in fata calculatorului, acest lucru nu este deloc de bine. Singurul lucru pe care il fac este acela de a merge, uneori, pe jos la intoarcere acasa..asta inseamna cam 40 de minute..dar acum cat e cald si este haos in mijloacele de transport in comun, ca altfel..

D-aia avem printre noi atat de multe persoane obeze (nu este si cazul mereu, chiar deloc nu ma incadrez in aceasta categorie a oamenilor supraponderali), care isi fac obicei doar din a manca si a sta " cu burta la soare".

V-ati facut un obicei din a face miscare? Macar o data la ceva timp?

4 comentarii:

  1. Din pacate nu...imi doresc si eu o bicicleta,insa nu am unde o depozita.La fel si cu una eliptica,cum ii zici tu...
    Acum ca masina este la reparat,vreau sa merg pe jos,dar nu ma lasa prietenii...in week end imi doresc sa fac plimbari mai lungi,insa obosesc foarte repede,ca ma halosesc si merg mai mult decat pot si acasa am doi butuci,in loc de picioare...nicicum nu-i bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Trebuie sa ne mobilizam sa facem ceva, ca altfel e de rau :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Singura miscare:mersul pe jos,dar nu prea des.:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu azi am fost harnicuta, am mers pe jos..si urmeaza sa plec iar :)

    RăspundețiȘtergere