Pagini

luni, 22 iunie 2009

Regret


Tocmai am văzut la TV un reportaj de la Bookfest, a fost un succes..vânzările au fost mari având în vedere contextul economic..numai eu nu am fost !

M-am abţinut să merg, pentru că am de făcut nişte cheltuieli şi trebuie să nu mai fac alte plăţi, ne rezumăm fix la strictul necesar..asta teoretic, pentru că practic..regret că nu am fost..aş vrea să dau timpul înapoi..off..şi ce mă oftic, că ieri mă gândisem să dau o fugă..dar am zis că nu, măcar să termin de citit ceea ce am acum.

Voi aţi mers? Ce v-aţi cumpărat? Erau discount-uri mari?

10 comentarii:

  1. :)n-am avut cum să ajung,distanţa.
    Am găsit,în schimb, o ofertă ,online, la o editură ,pe perioada târgului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Puteai sa te duci sa salivezi putin...si sa cumperi cel mult o carte. asa, de amorul lecturii!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cat mi-ar fi placut sa merg si eu la Targul de carte...Daca eram din Bucuresti sigur nu ratam! Carti nu citim niciodata destule,oricat am vrea!!Apare mereu cate ceva si iarasi constatam ca n-am reusit sa terminam ce-am inceput...Ador sa citesc! E cumplit sa auzi cum se sclifosesc unii afirmand ca se plictisesc ...Fara cultura suntem terminati dar sunt prea ocupati cu "treburi muuult mai importante"...si-apoi la ce le-ar folosi?!
    E de apreciat initiativa unor ziare de-a aduce in atentie cartea buna si la un pret destul de bun! Oamenilor li se deschide apetitul pt lectura si astfel...citesc mai mult!! Am inteles ca ar fi aparut si cartea "Panza de paianjen",de Cella Serghi dar nu stiu cand si la ce publicatie...Am citit-o cu multi ani in urma si mi-a placut foarte tare! Mi-ar fi placut s-o am !
    Pupici multi!
    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  4. L'automne "Panza de paianjan" de Cella Serghi a aparut in colectia Biblioteca pentru Toti de la Jurnalul.
    Daca nu o gasesti prin zona in care locuiesti, ti-o pot trimite prin posta. In Bucuresti se gasesc la toate chioscurile de ziare.
    Pupici multi !

    RăspundețiȘtergere
  5. Crezi ca as putea indrazni?! Esti foarte, foarte draguta dar e prea mult,ma simt coplesita de gandul tau bun!!!!!!!!! Voi incerca sa mai caut dar nu prea am sperante...Oraselul e mic si vin f putine,cand apar!!
    Saru'mana din suflet dar chiar nu vreau sa deranjez!!!!!
    Pupici calzi si din toata inima!
    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  6. L'automne nu este niciun deranj, crede-ma pe cuvant. Daca te pot ajuta, o voi face cu draga inima..trebuie doar sa accepti :).Pupici multi si astept sa-mi spui cand esti deschisa de a primi carticica ;).

    RăspundețiȘtergere
  7. L'automne, de ce nu incerci o comanda pe net? http://shop.jurnalul.ro/jurnalul-75-Colectia_Biblioteca_pentru_Toti-414-Panza_de_paianjen.html
    :) Pupicei!

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc din suflet pt ajutor,fetite cu suflete de aur!!!!!!!!!!!!!!! Anne mi-a dat o informatie buna si daca este asa inseamna ca mi-o pot lua din Bucuresti,saptamana viitoare!! Am un drum si daca exista la chioscurile de carte,sigur o iau! Daca nu e,probabil ca voi indrazni la tine,draga Anne!
    Multumesc Lui Dumnezeu pt oameni atat de minunati si atenti;iata ca binele supravietuieste inca prin suflete generoase si calde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Mersi Anne,mersi Cora!!
    Nu prea am incredere in comenzile pe net,draga Cora!! Cunostinte de-ale mele au avut surprize tare neplacute...Mai bine stau in banca mea!! Oricum apreciez mult gandul tau bun!!
    Pupici senini si de la mine!!!
    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  9. Scumpa incearca la chioscurile de ziare, daca nu gasesti(presupunand prin absurd)..ti-o pot trimite eu..saaau, o pot cumpara inainte de a veni tu in Bucuresti...si ne putem vedea(undeva sa iti fie okay) pentru a intra in posesia ei :).cum vrei tu, numai sa-mi spui. Pupici multi si pentru tine!

    RăspundețiȘtergere
  10. Mai caut si-ti dau de veste!! Oricum,tinem aproape!!!
    Saru'manuta pt tot!!!
    Pupici sinceri si din toata inima,pt un suflet rar,de mare pret!!!!!!!!!!
    L'automne

    RăspundețiȘtergere