Pagini

vineri, 19 iunie 2009

Traim in Romania

"Cu ocazia concertului susţinut la Teatrul de Vară Herăstrău, în data de 17 iunie 2009, de „grupul Gogol Bordello şi de Taraf de Haïdukos”, Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti” a fost expus distrugerii din partea unor grupuri care au încercat să pătrundă prin efracţie în instituţie pentru a ajunge la Teatrul de Vară. Precizăm că aceste lucruri s-au întâmplat după ora de închidere a Muzeului Satului, iar grupurile au provocat scandal la poarta muzeului", se arată într-un comunicat trimis de Iuliana Mariana Grumazescu muzeograf PR.

Din aceste motive, conducerea instituţiei atenţionează împotriva distrugerii patrimoniului Muzeului Satului de vecinătatea Teatrului de Vară Herăstrău.
"
Sursa: Adevarul

La noi totul este posibil, nimic nu rezista..distrugem tot ca sa ne fie bine, nu?
Ce e ala Muzeul Satului si la ce ne trebuie?



3 comentarii:

  1. Traim in Romania si asta ne da dreptul sa distrugem tot ce exista aici,nu? Ce ne trebuie si Muzeul Satului,nu mai e La Moda:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai nu? La noi in Romania totul este permis..totul este la discretie. Ti-am zis ca ai avut dreptate cu "moda", nu ma crezi :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Muzeul Satului este o bijuterie de pret! O oaza de liniste si de traditie autentica!!! Era o placere sa-l vizitez iar costul biletului era modic...Nu ne respectam valorile,mereu a fost asa...Ignoram tot ce-ar trebui sa pretuim mai mult,abandonam adevaratele valori...Pana cand,pana la capat?!
    Ganduri bune si senine!
    L'automne

    RăspundețiȘtergere