Pagini

sâmbătă, 11 iulie 2009

Cum se duc banii aiurea?

Pai simplu..uitand sau lasand iluminatul public si in cursul zilei, pentru ca lumina zilei nu este suficienta, ne trebuiesc si alte surse artificiale, si in felul asta creste consumul fara niciun folos.

O alta modalitate de facut risipa este aceea de a veni sa uzi strazile atunci cand afara e innorat (deci exista sanse sa ploua) sau imediat dupa ce a plouat, cand deja totul este ud.
Pai pentru ce mai e nevoie de udat asfaltul in acest caz? Sa zici ca vai ce harnici sunt unii oameni, chiar isi dau interesul si sunt preocupati de ceva. De unde...
Sa nu mai spun ca apa pe care o folosesc ei pentru udat, este din Dambovita..iar apa aia este chiar imputita, sa nu mai spun si altele despre asta...
Dambovita a ajuns intr-un hal fara de hal, dar nu vedem..chiar daca ne alimentam masinile cu apa din ea, ce mai conteaza si asta, nu?

6 comentarii:

  1. Eh, eu cred ca trebuie sa iasa undeva niste sume mari de cheltuit, ca sa acopere furtisaguri ale alesilor nostri...

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu siguranta trebuie sa fie ceva

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai oamenii aia nu trebuie sa aiba si ei activitate ?! Ce mai conteaza ca sta sa ploua,mai uda putin asfaltul ...sa faca priza ploaia care va veni,nu? Glumeam! Dar nu-i de gluma cu debandada de peste tot!
    Mi s-a parut o mare tampenie...scoaterea gardului viu(o splendoare!) si inlocuirea lui cu nistre grilaje de fier,impersonale si hade!!!!!! Cum sa faci asa ceva?!
    Chiar sa strici frumosul numai de dragul schimbarii si pt a arata ca te preocupi sa faci ceva?! Stiu ca sunt niste fonduri de cheltuit dar...in stilul asta tampit ???

    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai ce conteaza in ce mod se cheltuiesc fondurile..ei trebuie sa justifice banii care nu mai sunt si gasesc orice varianta.

    RăspundețiȘtergere
  5. O fi oare pe acelasi lant cu solutii anti-criza ?:))

    RăspundețiȘtergere
  6. Probabil..merg in aceeasi directie :D

    RăspundețiȘtergere