Pagini

sâmbătă, 11 iulie 2009

Extraoptiunea 800 de minute+800 sms-uri+60 minute nationale

Aceasta extraoptiune se afla in oferta de la Cosmote. Pe langa multe altele, pare interesanta, nu-i asa? Mai ales daca ne gandim ca avem 800 de minute in retea, plus 800 de sms-uri, plus 60 de minute nationale, si pentru asta platim lunar doar 4,5 euro.

Insa nu e totul asa roz cum pare, ca de obicei,nu? Pai in comparatie cu extraoptiunile vechi, cand taxarea avea loc la secunda..acum s-a schimbat un pic situatia.
Daca durata convorbirii tale este sub 3 minute, te taxeaza cu 3 minute. Daca vorbesti mai mult de 3 minute, dupa terminarea acestora, taxarea are loc la secunda (adica iti ia 3 minute + ce mai vorbesti dupa, calculat fiind la secunda). Nu e un pic aiurea? De ce sa imi iei 3 minute daca eu vorbesc 10 secunde?

Interesant este ca aceste lucruri le afli dupa ce iti activezi extraoptiunea, inainte nicaieri nu sunt precizate aceste informatii, nici atunci cand suni la ei si asculti robotul cum iti descrie continutul extraoptiunii, nici in reclama de la TV sau pe site-ul lor.
Traiasca dezinformarea!

11 comentarii:

  1. Mie mi-a expirat extraoptiunea ieri si inca nu m-am invrednicit sa imi incarc cartela. In schimb am primit si eu un mesaj cu oferta aceasta. Aproape ca-mi iesisera ochii din orbite cand am vazut 800 de minute:D. Dar, citind mai departe, mi-am revenit: "Fiecare apel in Cosmote sub 3 minute consuma cate 3 minute din cele 800 incluse. Ele se consuma la secunda dupa 3 minute de apel". Deci, pe mine m-au avertizat. :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu am primit decat partea cu 800 de minute, fara partea de taxare..strange :(

    RăspundețiȘtergere
  3. Uite ca n-aveam habar de treaba asta! Si chiar ma incanta ideea sa-mi iau si cartela in Cosmote...Cred ca raman tot la abonamentul din Vodafone,mai vedem!
    Dar cate dedesubturi sunt!! De fapt,cam asa e peste tot:vrei sa cumperi un aliment - uita-te la compusi!,vrei sa iei un alt obiect - fii atent la notita scrisa marunt in subsolul paginii,dar...de cele mai multe ori nu gasesti nicio avertizare de ceva,pe undeva... Mda,cam asa stau lucrurile...Bine ca mai aflam cate ceva si de la tine,iubire!
    Pupici mii!

    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu eram foarte incantata de cartela de la comoste, chiar intentionez sa renunt la Vodafone..acum cu minutele astea, nu stiu cum o sa fie treaba..dar oricum cred ca imi ajung o luna de zile..sunt destule, iar pentru 25 ron pe luna nu ar trebui sa ma plang.
    Pupici multi si tie draga mea

    RăspundețiȘtergere
  5. That's the spirit! Si eu am extraoptiunea si, desi se pare ca astia umbla cu furtisagul, pana acum mi-au ajuns minutele:).

    RăspundețiȘtergere
  6. A not so spotless mind..ce bine, sper sa-mi ajunga si mie..sunt tare curioasa, dar oricum ar fi o voi pastra :)

    RăspundețiȘtergere
  7. E ca-n Kinder cu surprize(daca iti aduci aminte de acele oua gustoase de pe vremea copilariei)...afli surpriza cand deschizi:D

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna asociere Rappa_ru' :) Dar sa stii ca si acum mai iau cate-un kinder, surprizele sunt si pt acum..nu doar pt atunci :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu mi-am mai cumparat de mult...si sincer vorbind, mi-e destul de dor, atat de acel lucru, cat si de vremurile acelea...

    RăspundețiȘtergere
  10. Chiar si asa, tot e cea mai buna oferta de pe piata. Am renuntat la vodafone si nu imi pare rau. Platesc nu la jumate, ci cu 75% mai putin.

    RăspundețiȘtergere
  11. eu am nr cosmote de cand cu "Revolutia" cu cele 2000 de minute, dar am si vodafone..la care vreau sa renunt. Extraoptiunea asta cu 800 de minute este okay, imi ajung minutele..chiar daca la inceput mi s-a parut un pic aiurea modul de tarifare.

    RăspundețiȘtergere