Pagini

sâmbătă, 11 iulie 2009

Weekend..de stat acasa

Săptămâna aceasta avem parte de un weekend agitat din punct de vedere meteorologic. Furtunile, ploile abundente şi vântul puternic îşi vor face de cap în aproape toată ţara. Meteorologii au emis o atenţionare cod galben care vizează în următoarele două zile regiunile sudice, estice şi centrale.

Sursa: Adevarul

Ce buna e vremea asta uneori, sa nu poti face nimic, doar sa te odihnesti, sa stai in casa citind ceva, sau uitandu-te la un film, sau pregatind ceva dulce.
Mai rau pentru cei care au ales sa mearga pe litoral, dar pentru cei care stau p-acasa..este perfect.
Tot raul spre bine, nu?

5 comentarii:

  1. Auliu, eu luni dimineata plec prin munti si nu vreau ploaie... baga o pila la meteorologii aia sa aduca soarele-napoi :-((

    RăspundețiȘtergere
  2. Salutare,copil drag!!
    Cam ai dreptate,e o zi de stat la povesti... Cer plumburiu,nori gata sa-i atingi cu mana,aer proaspat,umed si-un suflet drag in fata monitorului...
    Atmosfera asta de toamna e pe placul meu,imi aminteste de copilaria in care abia asteptam sa privesc ploaia din dreptul ferestrei...,pe masa sa ma astepte un vraf de carti iar eu sa visez,sa visez...Chiar si-acum ,pt mine,cele mai frumoase daruri au ramas tot cartile... Ce vremuri frumoase!!!!!!!! Poate daca as mai fi avut frati...as fi avut si cu cine sa-mi impart timpul dar asa...citeam cat era ziua de lunga! Timpuri de basm,cu bunici de poveste... As scrie despre asta mereu,cu tot sufletul!!
    Te sarut,minune de om...si te imbratisez strans,strans,sa nu te pierd!!!

    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  3. Dilimache..hai ca vorbesc cu ei sa vad ce pot face :D Calatorie placuta iti doresc si numai bine!

    Scumpa mea L'automne esti un dar dat de la Dumnezeu, atunci cand nici nu te astepti ca ceva bun sa se mai intample. Iti multumesc din suflet!

    Dar nu mi-ai zis ce ai facut cu carticica, ai luat-o?
    Te pup si te imbratisez cu mult drag!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ti-am raspuns la Help Net,iubita!

    Pupicei!
    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  5. Bine scumpa, o sa iti trimit un mail pe adresa care mi-ai scris ;) Pupici multi!

    RăspundețiȘtergere