Pagini

joi, 13 august 2009

Ups, mi-am bushit masina

In aceasta dimineata am avut o intalnire cu Andreea Patrascu la semafor. Avea masina un pic cam sifonata, si era cam suparata..dar ce sa-i facem, se intampla si la case mari, nu-i asa?
Chiar daca esti frumos, destept, cunoscut, viata nu te fereste de greutati, sau de evenimente neasteptate cu un final nu mereu fericit.
O cunosc din facultate, am absolvit aceeasi facultate, iar acum urmam acelasi master. Ce pot sa va spun este ca intr-adevar, este o persoana frumoasa..si cum atunci cand femeile se cred frumoase, destepte, sunt si (un pic) increzute, fitoase, etc..la ce sa ne asteptam mai mult?
Bine dar acum, nu stiu de ce "ma trezesc" vorbind, ca in general oamenii cand ajung cunoscuti, ajung pe o pozitie inalta, uita de unde au plecat si se cred superiorii tuturor.
Insa aceste lucruri nu prea conteaza, greseala si neatentia unora in trafic se lasa si cu tamponari, indiferent de statul social al fiecaruia, de frumusete si aspectul exterior.

9 comentarii:

  1. Anne,fara a vrea sa sugerez cine stie ce grozavie :)))),eu am o chestie ,cand intalnesc astfel de persoane: mi le imaginez stand pe wc si scremandu-se de zor din cauza constipatiei....si toata poleiala in care se imbraca pica imediat...
    Si regele tot om este si tot la wc merge,uneori chiar pe jos....:)))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Oamenii adevarati nu uita niciodata de unde au plecat, indiferent de succesul, reputatia si banii obtinuti...cat despre incidentul cu masina, se mai intampla, ce sa-i faci ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Rapp tu zici bine, dar cati oare sunt "oameni adevarati" Asta e problema :(

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai...sunt cum imi place sa spun eu, exceptii de la regula, putini, dar stii ca atunci cand ii intalnesti, parca e alta treaba

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi-ar placea si mie sa-i intalnesc Rapp,( stii adresa lor :)? )

    RăspundețiȘtergere
  6. Asa ziceam si eu la un moment dat...si am intalnit 2 persoane de genul caruia iti descriam eu mai devreme...uneori nici nu iti dai seama ca sunt pe langa tine, trebuie sa cauti cu atentie sporita;)

    RăspundețiȘtergere
  7. tre sa facem un research :), sa vedem ce gasim :)

    RăspundețiȘtergere