Pagini

joi, 13 august 2009

Vedete cu probleme




Pentru a remedia unele imperfectiuni, unele vedete au apelat la operatiile estetice, care nu au mereu efecte miraculoare si implica ca si restul activitatilor de acest gen, multe riscuri.

Un exemplu il regasiti in poza alaturata, mai multe aici.


D-aia e mai bine ca oricat de mare este dorinta unei femeie sa arate perfect, sa aiba grija ce decizii ia.

In cazul femeilor "normale" se zice ca cine te iubeste, te iubeste asa cum esti..ideea aceasta fiind relativa, ca de cele mai multe ori femeia trebuie sa aiba grija de infatisarea sa, daca nu te intretii, la un moment dat acea "iubire" (daca exista ea) dispare fara niciun dubiu..regasindu-se frumusetea in alta parte, la alta femeie.

Uneori nu e chiar bine si usor sa te regasesti in postura de femeie.

11 comentarii:

  1. Mai stiu si niste barbati esuati: Stalone, Mickey Rourke si de ce nu M. Jackson.

    In schimb sa nu uitam ca Sophia Loren are peste 70 de ani si tot frumoasa este.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu totii ne dorim sa ramanem forever young, iar ridurile sunt primele semne ca timpul ne invinge. Deocamdata urla tineretea in mine si imi zic ca nu voi apela niciodata la bisturiu. Dar cine stie cum va fi cand ridurile vor pune stapanire pe tenul meu...?!

    RăspundețiȘtergere
  3. Unele femei exagereaza cu aspectul fizic, sunt de acord ca trebuie sa te ingrijesti sa arati bine, dar sa ajungi la extreme deja e prea de tot.

    RăspundețiȘtergere
  4. Toate imbatranim! Important e sa o facem frumos. Nu cred ca bisturiul e o solutie!

    RăspundețiȘtergere
  5. Sergiu sunt si cazuri fericite, insa cred ca mult mai putine fata de cele cu un sfarsit neplacut.

    Cora Cora nu cred ca bisturiul este chiar o solutie..dar oricum, intai sa ajungem noi la varsta la care sa ne punem probleme datorita ridurilor

    Mihaela Ai dreptate, insa atunci cand esti cunoscut/faimos..vrei sa-ti mentii "pozitia" si te gandesti la toate cele pentru a reusi sa te mentii "tanara si frumoasa"

    Marada Perfect de acord cu tine :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu pot sa imi exprim parerea intr-un fel sau altul, pentru ca sunt un reprezentant al celuilalt gen...dar pot spune ca prefer sa vad o fata/femeie cat mai naturala, pentru ca si machiajul are uneori defecte...in fine:D

    RăspundețiȘtergere
  7. D-aia se zice ca femeia frumoasa se cunoaste dimineata (ca atunci nu e machiata)

    RăspundețiȘtergere
  8. Oricum...eu zic ca unele femei/fete sunt cam complexate de infatisarea lor, si pentru asta recurg la machiaj cam excesiv, ceea ce nu stiu daca ajuta foarte mult...acum, voi stiti mai bine;))

    RăspundețiȘtergere
  9. Pai depinde de persoana cu care te intalnesti, sunt unii barbati care prefera femeile super machiate, aranjate..sa arate beton..dar sunt si oameni mai simpli, care cauta fete nu prea "despuiate" si cu 100 de kg de chimicale pe infatisare. Asa ca in functie si de felul tau de a fi, si de al persoanei cu care te vezi..te gandesti la "siretlicuri" pentru a-ti ascunde imperfectiunile. (asta doar pt inceput, de impresie..ca oricum ies la suprafata mai tarziu)

    RăspundețiȘtergere
  10. Asta da...oricum, ceea ce a scris reprezinta modul meu de a vedea lucrurile

    RăspundețiȘtergere