Pagini

luni, 25 aprilie 2016

Ajutor ... din Grecia

Cu ajutorul lui Dumnezeu, si a Sfintilor Sai, am petrecut o saptamana minunata in Grecia, mergand in vizita la Sfinti, ce-mi sunt aproape de sufletul meu.

Este, pe departe, cea mai frumoasa saptamana din viata mea, si nu exagerez..si nici nu e prima oara cand parasesc tara, am avut cu ce compara.
E greu sa descriu in/prin cuvinte acea stare, traita in locuri minunate, de o incarcatura sufleteasca peste puterile omenesti de a intelege, alaturi de un grup de persoane cunoscut cu aceasta ocazie.

Mi-ar placea sa povestesc pe larg aceasta calatorie, insa nu as vrea sa fie ca lauda si ma gandesc ca mai indicat ar fi sa incarc cateva poze, pentru a interpreta subiectiv fiecare dintre voi si sa va formati singuri o parere. (voi reveni cu o postare in acest sens).

Ideea de a posta aici, de a marturisi putin din cele petrecute in Grecia a venit dintr-un gand, acela de a va spune ca am putin ulei sfintit de pe acolo, daca este cuiva de folos, sa imi spuneti...trimit cu drag, si impart bucuria dobandita in urma trecerii pe la Sfinti.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu