Pagini

vineri, 26 iunie 2009

Cum pot sa fie unii..

Suntem cu totii oameni, dar suntem atat de diferiti...vedem atat de diferit totul, ne comportam uneori atat de ciudat si de aiurea, poate intentionat..sau poate nu ne dam seama.

Sunt trista, recunosc..mi se par multe lucruri aiurea pe lumea asta, si ma enerveaza unele chestii teribil de tare..de obicei incerc sa le ignor, dar la un moment dat se aduna. Nu urlu, nu tip, nu dau in cap la nimeni..doar am o stare de spirit proasta, ca acum de exemplu.

Asta pentru ca m-a mancat undeva sa intru pe messenger intr-un moment in care poate trebuia sa fac altceva. Am fost bagata in seama de o persoana, de care nu mai scap..care imi provoaca o mie de nervi cu sugestiile lui de kko, pe care nimeni nu i le cere. Este vorba de un fost amic, care de 8 ani ma streseaza cu intentiile lui de a iesi..de a ma distra, bullshit-uri de genul asta.
Frate, e chiar atat de greu sa intelegi ca nu ma interesezi, nu ma intereseaza sa ies cu un "smecheras" ce isi petrece noptile afara in moduri super ciudate?

Apoi,alta situatie, va intreb..vi se pare de treaba o persoana care se gaseste sa-ti "marturiseasca" dragostea cand stie ca ai pe cineva de ceva ani? Mie nu! Cel mai tare doare cand te gandesti ca poate iti era dat sa accepti, si ai refuzat pentru ca "erai deja legat la cap" (nu pentru ca intr-adevar nu te interesa)..sau pentru cea d-a treia persoana cand se gandeste, ca poate era mai bine pentru un nou inceput..pentru un inceput in care sa fie inclusa si cea de-a treia persoana venita in joc, iar tu sa iesi.

Nu ne-am putea gandea inainte de a face ceva si de efectele create? O vorba spusa, o simpla intalnire (virtuala sau nu) poate schimba totul..putem sa fim in postura de a ne confrunta cu situatii la care nu ne-am fi gandit vreodata ca s-ar putea intampla. E drept, viata e plina de surprize..dar unele lucruri sunt influentate de oameni, de propriile interese care uneori sunt mai presus de orice. Sa fie chiar asa de bine?

7 comentarii:

  1. Un sfat : pune-l in lista de contacte ignorate.
    Al doilea : o sa te mai intalnesti cu situatii de genul asta toata viata, dupa un timp o sa simti doar compasiune pentru astfel de indivizi. Si o sa inveti si sa-i ignori si sa le inchizi usa-n nas.

    Sa te intistreze un astfel de specimen ? Chiar n-are de ce ! ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Leo tu ai dreptate, dar stii tu..e usor de zis, mai greu de facut :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Iham, stiu - oricum eu nu cunosc situatia in intregime. Dar iti spun din experienta - inveti in timp sa le dai in sut in... :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Tre sa fac un pic de miscare cu mingea..sa invat sa dau cu sutu mai bine ;) Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  5. si partea cea mai fain e ca vin toate odata(la mine cel putin)...
    eu am ajuns la concluzia lumear are nevoie disperata de afectiune si atunci nu mai conteaza pe cine ranesc ca se la fie lor bine. interesant, nu??
    de multe ori si mie mi-a fost greu sa refuz persoane, ma gandeaam ca le ranesc si nu imi place cand cineva "sufera" din cauza mea. Dar ma intreb, de ce sa nu fiu si eu egoista, daca ceilalti sunt???..oricm la capitolul asta mai am de lucrat :(
    iti tin pumnii sa kick them ...:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca si eu voi incerca sa aplic asta, sunt constienta ca ai dreptate..dar e un pic greu, insa in felul asta..voi ajunge mai repede in pamant, ca altceva nu voi putea schimba.
    Si tie multa bafta Serrenis!

    RăspundețiȘtergere
  7. Bun regasit,draga mea!! Cred si eu ca e interesat tipul de cineva atat de special cum esti tu!! Cum sa rateze dar...,e si dus saracul...Pai nu-ntelege romaneste ca nu mai are rost sa insiste atat?! Cred ca e de-a dreptul enervant!! Ce crede ca rezolva stresandu-te? Isi atrage si mai tare dezgustul tau...
    I-ai zis ca te casatoresti curand sau ca ai stabilit data nuntii??? Poate tine!! Sau poate intra cineva la el sa-i confirme lucrul asta,eventual sa se prezinte drept viitorul sot si actual logodnic!! Zic si eu,acum nu stiu daca-ti par de vreun ajutor ideile astea!!
    Tipul nu e fraier,stie ce pierde dar in joc sunt nervii tai,intinsi la maxim!! Chiar nu merita,draga Anne,mai ales ca zici ca e cam dubios tipul...
    Bafta din tot sufletul,sper sa te eliberezi cat mai rapid de "povara" asta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Din toata inima,
    L'automne

    RăspundețiȘtergere