Pagini

marți, 20 octombrie 2009

Revista Tabu..pe picior de inchidere

Se pare ca trustul Realitatea-Catavencu a fost lovit puternic de criza. Dupa disponibilizari repetate la postul de televiziune Realitatea TV, astazi s-a hotarat inchiderea revistei Tabu, in luna noiembrie fiind ultimul numar de aparitie, dupa sapte ani de existenta a revistei.

Cristina Bazan spera in gasirea rapida a unui investitor pentru ca activitatea celor de la Tabu sa poata continua, dar este cam greu.

Pe mine nu ma afecteaza, ca nu prea cumparam aceasta revista..nici macar atunci cand venea cu tot felul de cadouri promotionale. Voua va pare rau ca nu vor mai exista alte aparitii?


9 comentarii:

  1. Eu ma mai uitam din cand in cand prin ea pentru ca imi placea designul si incercam sa fur cateva idei pentru DTP.

    RăspundețiȘtergere
  2. sincera sa fiu nu ma dadeam in vant dupa revista,oricum mi se pare ca sunt prea multe reviste glossy la noi,ar mai trebui sa intre cateva in faliment (dar nu COSMO!!!!!!!!!!!!!)

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am avut o perioada cand citeam tot felul de reviste, acum le citesc doar cand astept la dentist. Si ma multumesc si cu exemplare mai vechi, asa ca, de s-or hotari sa inchida pravalia, nu ma afecteaza deloc :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Am luat-o de doua ori anul acesta si nu m-a incantat. Nu e sclipirea aia care sa iti capteze atentia, motiv pentru care recurg la acele cadouri care, de multe ori, sunt panarame.

    @Camelcutza
    Are si Cosmo erori cu carul. Vor sa faca femeia sa se simta punctul de maxima atentie, sa ii cante in struna cand ea afirma ca "barbatii sunt porci sau magari". Cosmo pune paie pe foc. Nu mai este ce era candva.

    Ar mai fi "Joy" care e un fel de "Bolero", doar ca are mai multe pagini ilustrate. Insa daca vreau poze atunci cumpar reviste special create pentru asa ceva. Joy e o amestecatura. O dezordine.

    "Bolero" mi se pare ca are o masura pentru fiecare. Are masura pentru interviuri, masura pentru pictoriale, masura pentru tot.
    Eu o cumpar de 4 ani. Inca mai am toate numerele din ultimii 4 ani. Am avut abonament la mai multe reviste dar, in timp, s-au degradat si asta m-a determinat sa renunt la ele. Bolero s-a mentinut. Nu o fi cea mai buna revista, dar se mentine si urca cu pasi mici, seriosi.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred ca de vreo 2 ori am cumparat revista.Nu e pe gustul meu.Totusi, e pacat ca se inchide...e pacat pentru ca sunt multi oameni care muncesc din greu pentru aceasta revista...oameni ce incearca sa aduca lucruri noi cititorilor..

    RăspundețiȘtergere
  6. sa speram ca poate vor mai aparea si alte reviste mai okay?

    RăspundețiȘtergere
  7. O mai cumparam, cand vedeam cadouri promotionale, sau ma atragea coperta! Nu pot sa spun ca e o mare pierdere!

    RăspundețiȘtergere
  8. In cazul meu si al reprezentantilor genului masculin este ceva de genul "ce am vaut si ce am pierdut":))...presupun ca e cat de cat nashpa pentru unele fete, nu ?

    RăspundețiȘtergere