Pagini

miercuri, 2 decembrie 2009

La ce e bun mersul seara la cursuri?

Pe zi ce trece, realizez ca e o mare prostie practicarea orelor seara la facultate.

Dupa o zi de munca, numai sa pot sta concentrata 3 ore la un discurs "inutil", nu am. Si macar de ar exista buna vointa de a ne da drumu' mai devreme, stiind ca toti suntem obositi..si vorba aia, se vede cred ca de la 15 poste ce chef de "viata" avem. Numai uitandu-ma la ceas de 10 ori pe minut, si asteptand sa treaca timpul mai repede, e clar ca atentia mea este indreptata in alta parte.

Si hai, poate sunt eu fara chef de "lucruri serioase"..dar gandind ca un om normal..cat poti rezista, stiind ca esti trezit de la cel putin ora 7 si sa te mai bagi in pat seara dupa ora 23:00? Trist este ca mai dam si o gramada de bani. Adica, ne batem joc de banii nostri..ca oamenii sunt platiti pentru efortul de a se deplasa seara sa ne spuna noua doua vorbe, si putin le pasa ca noi plecam de acolo fara nicio informatie..doar ne trec pe la ureche niste denumiri, termeni, idei, etc.

Dar ce conteaza, noi ne alegem cu o diploma a carei intrebuintare o gasim singuri (alta decat cea care ar fi trebuit sa fie, normal), ASE-ul isi ia bani..si toata lumea ar trebui sa fie fericita, nu?

Sfatul meu este ca daca va ganditi vreodata, sa alegeti cursurile de seara..in ideea ca ziua mergeti la job, sa nu luati o decizie pana nu va ganditi de mai multe ori. Este mult prea obositor, si cu mare lucru nu prea te alegi..sau cel putin asta este cazul meu. Daca voi aveti experiente mai bunae, ma bucur si v-as ruga sa impartasiti parerea voastra si celorlalti.

5 comentarii:

  1. De acord cu tine! Ma gasesc in aceeasi situatie si simt ca nu mai pot face fata!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu sunt la două facultăţi în acelaşi timp şi mai am şi ceva activităţi remunerate. Şi... mi se pare uşor obositor... nici într-un caz prea obositor!

    RăspundețiȘtergere
  3. eu as adormi...cand eram la facultate mai sa ii iau la bataie pe profesori..e prea mult stres :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Cora multa bafta iti doresc
    Vilo e perfect atunci! Eu cred totusi ca depinde si felul fiecaruia, cat ne stresam pentru toate lucrurile (in felul asta consumandu-ne degeaba).

    RăspundețiȘtergere
  5. si uite cum a trecut perioada studentiei Sadd . Abia astept sa se termine si cursurile mele..uoff :)

    RăspundețiȘtergere