Pagini

marți, 18 august 2009

Vox News

Nu vă zice nimic această denumire?

Este de fapt numele unei noi televiziuni de ştiri ce va fi lansată până la sfârşitul anului. Aceasta va avea grila de programe formată din talk-show-uri din 30 în 30 de minute (după sistemul Euronews), un matinal, o sesiune principală de ştiri la ora 20:00, fiind urmată de talk-show-uri şi de o emisiune de telefoane în direct.
Programul televiziunii pentru weekend va fi unul divers, ce va conţine emisiuni dedicate internetului, blogurilor şi comentariilor în direct.
Acum că tot numărul şomerilor este în creştere, probabil o să prindă la public..ne având un loc de muncă, timpul liber o să fie mai mult..aşa că lumea se poate uite la TV fară probleme (asta în eventualitatea în care are bani să achite contravaloarea abonamentului lunar la cablu TV)

3 comentarii:

  1. Sa vedem daca se va putea ridica la experienta si calitatea actualelor televiziuni de stiri, ar fi interesant sa stim ce parti pris politic va avea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt curios...nu ma prea uit eu la TV de obicei, dar daca imi va placea, probabil ma voi uita la acest nou post de televiziune

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu sunt curioasa, vedem cu ce se lauda cand apare ;)

    RăspundețiȘtergere