Pagini

marți, 18 august 2009

Night At The Museum Battle of the Smithsonian

Am văzut aseară acest film, despre care ce să vă spun..mie nu mi-a placut..păcat de Ben Stiller, că acţiunea filmului este cam aiurea din punctul meu de vedere.
Dar cum gusturile nu se discută, poate vouă vă place..aşa că găsiţi mai jos un trailer sa vă convingeţi.


7 comentarii:

  1. M-a plictisit de moarte si singurul lucru amuzant la filmul asta este modul in care interpreteaza unele personalitati. Nu am vazut primul film, sper sa fi fost mai bun.

    RăspundețiȘtergere
  2. L-am vazut acum cateva saptamani. Mi-l recomandase cineva la cererea mea exasperanta de comedii. A fost mai mult decat plictisitor iar unele personaje (marea majoritate) te scot din sarite, in special femeia aviator. Face sa para ca oamenii sunt prosti si ca se desteapta cu trecerea anilor. Dar nu-i asa. Oameni prosti sau, sa nu folosesc cuvantul asta, sa le zic "oameni aiuriti" au existat, exista si vor exista pana la finele lumii. Filmul este un amestec al aceluiasi ingredient, fara ceva rasarit care sa trezeasca interesul.
    Nu am vazut prima parte dar aschia nu sare departe de trunchi niciodata, deci presupun ca-i la fel, doar ca e vorba de un alt muzeu si alte antichitati in el.
    E un film banal.

    RăspundețiȘtergere
  3. L-am vazut pe primul si a fost cam slabut, asa ca la asta nu am mai mers.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am fost destul de fascinat, ca sa zic asa, de prima parte...a doua parca nu a fost prea reusita:D...in fine, fiecare cu parerile lui

    RăspundețiȘtergere
  5. si eu sunt de parere ca prima parte a fost mult mai buna decat a doua:)...oricum, pentru imbogatirea cinematecii fiecaruia, e bun filmul:).E de retinut ca e putin educativ avand in vedere ca acolo sunt numai personalitati care au fost si despre care, daca te vei uita putin mai atent, o sa afli cate ceva:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu cu siguranta nu as vrea sa-l mai vad inca o data..si nici daca ar mai aparea continuare la el :P

    RăspundețiȘtergere
  7. hey, it is a funny movie :)

    RăspundețiȘtergere