Pagini

miercuri, 29 aprilie 2009

Mers seara cu RATB-ul

E o placere sa mergi seara spre casa, dupa ce ai avut o zi incarcata..plecata de acasa de mai bine de 14 ore, cu mijloacele de transport in comun.
Exemple as putea da multe, de la barbati care cauta aglomeratia pentru a se aseza in spatele unei femei si a face miscari de "du-te vino" fix in posteriorul ei si pana la comportamentul unor "oameni de culoare", care lasa de dorit.
Cea mai recenta si "placuta" situatie de genul celor amintite, mi s-a intamplat aseara (in jurul orei 22:00), cand venind acasa cu un autobuz din zona P-ta Romana am asistat la o discutie foarte interesanta (trebuie sa recunosc ca era o mai pierdere daca o ratam..orr.. NOT ! ) purtata intre cativa baieti si o tipa (cu varste in jur de 20 ani, asa aproximativ). In masina erau ceva oameni, insa nu foarte multi..bine, nu ca asta ar fi contat pentru ei. Cert este ca folosind un vocabular foarte bogat, cu expresii de cartier, unul dintre baieti o intreaba pe tipa daca "barbatul ei" (era un individ prezent, cu varsta apropiata) ii face sex oral si daca da, de cate ori. Bineinteles, cuvintele adresate nu au fost cele pe care le-am relatat eu aici...erau legate de cate limbi "straine" a fost invatata de catre prieten si alte fraze de genul.
La un moment dat, vedeam cum persoane de langa mine se intoarceau sa se uite la ei, nevenindu-le sa creada ce aud si cu cata nonsalanta se relateaza momentele intime ale unei "relatii"...fara a tine cont de circumstantele in care te afli.
De drag sa calatoresti cu mijloacele de transport in comun..mai ales acum ca o sa vina vara !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu