Pagini

joi, 21 mai 2009

Bani sa ai..si sa iti cumperi porcarii

Eu nu inteleg o chestie..cum frate sa ai prieten cu o gramada de bani, care iti plateste un abonament la salon lunar (ca deh, ai 9x de kg) si tu sa cauti in cosuri prin magazinele de la Mini Prix? Sa mergi sa iti iei "produse noi de firma" de la magazine Second-Hand?

Pe mine ma lasa fara cuvinte cand vad atitudinea asta..fericirea ei ca a dat 2 lei pe "super haine de firma"..iar atunci cand spui ca ai dat un mil pe ceva, ohoo.."esti cam fitoasa domnisoara".

Daca nu ai avea, as intelege..fiecare se descurca cum poate..dar asa, te crezi mare femeie intretinuta ca ala are o gramada de bani si te duce numai in locuri luxoase (hoteluri de 5 stele in strainatate si alte cele), si tu..

Complicate si dificile rau femeile astea, nu-i asa?

4 comentarii:

  1. Probabil sunt unii care, in ciuda faptului ca au bani, nu pun mult accent pe vestimentatie, sau pe calitatea acesteia. Nu mi se pare atat de condamnabil... Totusi, "sa ai un prieten cu bani si sa..." mi se pare cam aiurea pus in vedere. Sa ai un prieten cu bani si sa vrei si tu sa faci bani, aia ar fi intr-adevar rar (daca nu ciudat) la femeile din Romania.

    RăspundețiȘtergere
  2. Perfect de acord cu tine..sa nu pui accent..insa atunci cand iti dai super importanta cu hainele de firma luate SH..mie mi se pare aiurea. Oricum fiecare face ce vrea..insa mie mi se pare un pic ciudat, voua nu?

    RăspundețiȘtergere
  3. Miniprix nu e un magazin de SH. E un magazin cu haine noi.
    Iar parerea mea sincera e ca e un snobism sa vrei sa dai 1 milion pe un tricou pe care il poti gasi cu doua sute de mii. Doar ca sa te poti lauda ca ai dat un milion...
    Si aici nu conteaza ai cui sunt banii: ai lui, ai tai. E vorba de principiu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Miniprix teoretic este un magazin cu haine noi, practic..ma indoiesc..altfel nu ai gasi haine rupte, cu defecte, murdare..etc. Orice firma producatoare are produse cu defecte, dar nu vinde respectivele articole.
    Daca iti cumperi haine sa te lauzi cu ele, da, poate fi dovada de snobism..dar daca vrei sa porti un tricou care chiar e lucrat in regula si material care nu transpira si degaja mirosuri urate..nu cred.
    Consider ca totul depinde de ceea ce iti doresti, ce te intereseaza de fel..si cum gusturile nu se discuta si sunt diferite..

    RăspundețiȘtergere