Pagini

vineri, 29 mai 2009

Berea Redd's


Consumati acest tip de bere?

Este de fapt o bere cu diverse gusturi, produsa de catre Ursus si care contine un aditiv alimentar, E330, aditiv cu risc cancerigen.

La gust este buna, asa o sa fie mereu cat exista pe piata coloranti, caramelul folosit pt bere, sau alti aditivi, insa trebuie sa ne gandim si la riscurile la care ne expunem atata timp cat consumam produse de acest gen.

De preferat este ca berea sa fie tinuta in recipient de sticla, pentru ca acea cutie de aluminiu are si ea in compozitie substante care emana si lichidului din interior, proprietatile acesteia.

8 comentarii:

 1. Merci la fel !
  Weekend placut.

  RăspundețiȘtergere
 2. orice bautor de bere o sa spuna acelasi lucru: asta nu e bere :)

  ca suc merge, dar nu iti stinge setea pe-o canicula sfasietoare intr-o dupamasa care anunta cele mai reusite evenimente...

  ps: chiar vii in oradea? cand? unde?

  RăspundețiȘtergere
 3. Ce bine ca eu nu consum alcool, am gustat de toate..si Redd's, pentru femei e okay..dar pentru cine bea.

  Mi-ar placea sa vin koma, si sa trec pe la una din locatiile despre care ai vorbit in articolul postat..asta era ideea, dar momentan nu pot..speram mai tarziu.

  P.S. Merci de intrebare :)

  RăspundețiȘtergere
 4. E 330 e acid citric. Pentru numele lui Dumnezeu, google it. E absolut inofensiv si prezent in majoritatea fructelor. Nu credeti porcariile astea de contrareclame. Daca nu va place google dati pe wiki direct.

  RăspundețiȘtergere
 5. " aditivi care produc cancer: E131, 142, 211, 213, 214, 215, 216, 217, 218, 239, 330"

  Sursa: http://www.sanatateata.com/gastronomie/lista-cu-aditivii-alimentari-cei-mai-periculosi.htm

  E chiar asa inofensiv? :)

  RăspundețiȘtergere
 6. Indiferent cat de ofensiv sau inofensiv este acidul citric, ideea este ca Reeds nu este o bere ci o bautura slab alcoolizata si acidulata. Berea se obtine doar din apa, malt, drojdie si hamei. Orice alta bautura care contine alte ingrediente in afara acestea NU ARE DREPTUL DE A PURTA NUMELE DE BERE.
  Hai noroc !

  RăspundețiȘtergere
 7. Asa sa fie Geocer..pentru mine nu conteaza oricum, bere sau mai putina bere, tot nu beau.
  Noroc si tie!

  RăspundețiȘtergere