Pagini

luni, 18 mai 2009

Stirile de la ora 5

Care-i faza cu stirile astea domne'? Chiar se uita cineva la ele, adica sincer acum, de fiecare data astia dau numai crime si violuri. Adica lumea chiar da pe Pro Tv la 5 sa vada asemenea reportaje? Banuiesc ca au ceva audienta daca nu termina cu stirile astea tampite... Voi ce ziceti?

3 comentarii:

  1. Am să-ţi spun eu ce e, ca lucrez acolo. Nu vorbesc ca reprezentant al postului, ci ca om care ştie câte ceva din ce se petrece. Poate tu şi altă jumătate de Românie nu se uită, şi condamnă Ştirile de la ora 5. Însă cealaltă jumătate se bazează mereu pe faptul ca la ora 5, fix, Ştirile PRO TV cu crime şi violuri încep şi îi ţin la curent cu ce şi cum din acel domeniu. Nu zic că nu e aiurea din partea postului, mizează pe public cantitativ, în loc de cantitativ. Atât timp cât nu ajungem la stadiul OTV (vezi exemplu elocvent emisiunea de pe Antena 1 - Acces Direct, copie DDD), ne permitem să facem unele "jertfe" pentru a mai lua ceva bănuţi.
    Blogurile pun reclame la chiloţi de damă şi "Cum să faci bani simplu", PRO TV face jurnalul de la ora 5 (care a devenit un brand).

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa fii la curent cu crimele si violurile care se intampla zilnic nu e acelasi lucru ca si cum ai fii la curent cu ultimele jocuri sau articole de vestimentatie. Nu stiu de ce ar vrea cineva sa fie la curent cu asa cea. E intr-adevar un brand, toata lumea stie de stirile de la ora 5 dar parerea mea este ca e un brand negativ.

    RăspundețiȘtergere
  3. Fiecare emisiune probabil se adreseaza unui anumit tip de telespectatori,se asteapta o anumita audienta si cum majoritatea oamenilor care au timp mai mult de Tv sunt cei din provincie (ma indoiesc ca un om ce intra intr-o categorie mai bine dezvoltata are timp/interes de asa ceva). Daca nimeni nu ar urmari chestii de genul, cu siguranta nu ar mai exista in grila de programe timpul alocat pentru asa ceva.

    RăspundețiȘtergere