Pagini

vineri, 29 mai 2009

Vremea

Ne influenteaza oare starea vremii de afara? Pe mine, uneori da, de exemplu acum ca e cam innorat si nu in ultimul rand, ca este vineri, zi cand incepe sa se simta oboseala acumulata in intreaga saptamana si astepti sa vina weekend-ul. Dar vad pe langa mine, si alte categorii de oameni, unii foarte hotarati si preocupati de ceea ce fac..iar altii care le e lene sa-si tarasca picioarele.

Cand e frumos afara, indiferent ca e luni sau vineri, poate avem alt chef de viata, de munca si de toate cele. Te bucuri de soarele care este pe cer..de caldura, uneori prea exagerata, si de faptul ca acum ziua este mai mare..ai vointa de a face cat mai multe si iti gasesti preocupari permanent, sau aproape.

Dar atunci cand sunt nori, urmeaza sa ploua..ce bine ar merge sa stai acasa..sa dormi sau sa faci orice altceva, nu? Daca esti nevoit de situatie, te adaptezi..dar poate nu ai acelasi spor ca atunci cand chiar exista dorinta de a face ceva.

Sa consideram vremea un factor care ne influenteaza starea de spirit si rezultatul actiunilor intreprinse?

4 comentarii:

  1. Lasa ca acum s-a facut frumos,era mai bine daca ploua acum ca sa petrec si eu o seara de vineri racoroasa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai mai e timp sa ploua, nu a venit seara :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu sunt cumva depedent de timpul frumos (asta dacă îmi doresc să fiu 100% eficient în ceea ce fac). Nu îmi place frigul, urăsc iarna, deci da, timpul mă influenţează major :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Pe o parte e un lucru, insa teoretic..din punct de vedere al angajatorului cel putin..ideal este sa fim eficienti in majoritatea timpului, indiferent de factorii climatici

    RăspundețiȘtergere