Pagini

marți, 9 iunie 2009

BCR-ul in extindere

Lumea se plânge că este criza, nu se mai descurcă..băncile nu au bani (doar teoretic asta) şi nu vor să dea drumul la creditare, de unde..astea sunt doar câteva poveşti.

BCR-ul dă credite şi nu numai, săracii angajaţi sunt exploataţi peste orice limită normală posibilă..nu au timp nici să mănânce..asta e chiar pe bune, am colege care muncesc acolo şi cunosc cum este atmosfera şi modul de lucru..nu vă recomand sa alegeţi sa munciţi acolo.

O parte din angajaţi reprezintă de fapt personal auxiliar BCR, ei au contract cu Lugera&Makler, nu direct cu BCR. Au preferat varianta asta datorita costurile mai reduse..angajaţii BCR au salarii mult mai mari decât personalul auxiliar care munceşte pentru BCR..şi uite aşa munceşti de îţi vine rău pentru un salariu de nimic, iar BCR-ul profită în continuare..are tot ce îi trebuie pentru a mai deschide sucursale.


Asta e viaţa, unele bănci îşi restrâng activitatea, alte societăţi o închid..iar BCR-ul merge înainte..deschide încă o sucursală la Hala Traian.

Bună strategia celor de la BCR?

4 comentarii:

  1. Si la Botosani,BCR are 13 sucursale,agentii,numai in oras.Cel putin asa era anul trecut,anul asta nu stiu daca au mai deschis ceva.
    Strategia lor, cine poate sa stie pentru cine e buna.
    Personalul auxiliar exista in toate domeniile,si partea proasta, este intotdeauna pe post de cenusareasa.Pe baza unor chestiuni interpretabile in diferitele legi din Codul Muncii personalul auxiliar pierde.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nasol asa..pentru angajati..ca BCR-ului ii merge bine, doar se vede concret..ei nu-s afectati de criza :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Probabil nu baga criza in seama,sau i-au dat si ei un credit in conditii avantajoase,ca sa uite ea de BCR.
    Ce am observat eu,ca persoana din afara sistemului,un foarte mare numar de angajati,chiar cu ani in urma.(cu mult inainte de a fuziona cu strainii,ca nici nu stiu cine sunt:),care au adaugat S-ul cu caciulita).Au avut strategii mai ,,aerisite,,au stiut cum sa-si atraga clientii mai bine ca altii.
    Au pornit si cu un capital mai puternic...Mda:)m-am apucat eu sa tin lectii specialistului.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt foarte utile aceste lectii darry..iti multumesc pentru ele !

    RăspundețiȘtergere