Pagini

sâmbătă, 27 iunie 2009

Ca la noi..la nimeni

O soferita a blocat in cursul zilei de azi, sambata, mai multi oameni intr-o banca. Desi in jur era plin de locuri de parcare, tanara nu a putut sa parcheze decat in fata usii unei banci din Piata Operei din Capitala. Dupa ce a parcat, femeia a plecat la cumparaturi. Astfel, nimeni nu a putut sa intre sau sa iasa din banca timp de o ora.
Sursa: Adevarul

Cu tupeu si nesimtire le facem pe toate!

11 comentarii:

  1. Ce dragut!okay era blonda dar..totusi:)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce tare!! Si altora li se ridica imediat masina dupa numai cateva minunte de stationare neregulamentara... Asteia chiar ar fi meritat sa i se ridice masina,la asa tupeu de 2 ore! S-a intamplat ceva dupa??...
    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai se putea sa nu se intample? doar domeniul public devine privat

    RăspundețiȘtergere
  4. Tocmai am vazut-o pe soferita asta la stirile de la Prima !! Venea asa de senina la masina...,incurcase un pic doar...!
    A primit o amenda de 2 400 000 si 3 puncte amenda!! Atat!! Dupa aproape 3 ore de blocaj total al intrarii si iesirii din Banca!! Adevarat "ca la noi la nimeni!"...
    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu are nicio treaba nimeni cu legea..se poarta:)

    Draga mea spune-mi te rog ai venit la Bucuresti, ai gasit carticica?

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu,iubita,saptamana asta voi veni! Sigur am s-o gasesc!! Vineri am avut drum in Alexandria si nu era la niciun chiosc!!!!!!! Nu mai zic de faptul ca nimeni nu auzise de ea,toti ridicau din umeri de parca as fi vorbit limbi straine,nu alta!!Astia-s oamenii,cu astia defilam,ce sa mai zic!!!
    Pupici multi pt grija si rabdare!!!!!
    O saptamana grozava iti doresc,draga mea!!!
    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  7. Bine draga mea, o sa te intreb saptamana viitoare sa vedem care e treaba..dar oricum pana atunci ramane valabil cele vorbite.
    O saptamana minunata si tie scumpa! Te pup si ai grija de tine!

    RăspundețiȘtergere
  8. Mai cat esti tu de minunata!!!!!!!! Ma topesti cu rabdarea si atentia...
    Cum sa nu te-ndragostesti de-un asa suflet rar???????????? Ma si mir cum de supravietuiesti in furtuna asta acaparatoare de materialism care tinde sa ne taie respiratia,sufocandu-ne!
    Pupici calzi si buni!!
    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  9. Esti o dulce tu L'automne. Cu toate ca nu te cunosc personal, de fiecare data cand iti scriu sau citesc cuvintele minunate pe care mi le spui simt ca esti atat de aproape de mine. Nu am frati/suriori..dar parca tu ai fii:)
    Iti multumesc!
    Te imbratisez cu drag! Pupici multi!

    RăspundețiȘtergere
  10. Si eu sunt singura la parinti,iubita! Acum constat ca suntem atat de multi prin blogosfera!
    Sa stii ca simtirile tale se-aseamana cu ale mele!!!!!!! Ti-am mai spus ca apreciez enorm faptul ca desi esti f tanara si mai mica decat mine cu ceva anisori,esti asa de echilibrata in gandire si sentimente! Esti cam de "moda veche",draga mea,ca mine si ca atatia altii din generatia mea,care avem alte valori decat tinerii de azi!! De asta pun accentul pe minunatia ta si pe buna crestere de acasa!!
    Nu ne stim dar ne percepem suficient de bine!! Felicitarile mele celor ce te-au crescut in bunele valori si-n bunul simt romanesc,cel adevarat!!! Ma-nclin!
    Te imbratisez strans,strans!!!
    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  11. Scumpa mea multumesc inca o data, am ramas din nou fara cuvinte..trebuie sa recunosc.
    Esti o fiinta minunata cu un suflet tare bland si cald. Multumesc pentru compania si cuvintele frumoase pe care mi le oferi.
    Te imbratisez si te pup cu mult drag!

    RăspundețiȘtergere