Pagini

luni, 1 iunie 2009

Cartile de la Adevarul..la mare cautare


Cu toate ca inceput colectia de anul trecut, si exista posibilitatea achizitionarii prin multe variante..cea mai la indemana pentru multi este cea a apelarii unui chiosc de ziare. Uite asa in fiecare dimineata, la ore matinale, stocul cartilor ce fac parte din colectia " 100 de carti ce trebuie sa le ai in biblioteca" este aproape epuizat.

Daca ai noroc si ai reusit sa tratezi cu vanzatorul, in schimbul unui bacsis..ca e normal in tara noastra draga..nimic nu-i gratis, te-ai scos..daca nu ai avut timp sau nu ai mai apucat..fie alegi sa faci comanda,dar ai de asteptat cateva saptamani pentru ca cererea este mare, fie mergi pana la sediul lor (daca esti in Bucuresti, in str. Fabrica de Glucoza, in Pipera) sau daca esti mai comod si nu te deranjeaza sa cumperi cartea la suprapret..le gasesti pe la "oamenii de culoare", si nu numai, la preturi aproape duble fata de cele normale.

Caz concret, azi in zona Piata Romana (din Bucuresti) se vindea cartea "Mandrie si Prejudecata" la pretul de 15 RON..era pusa pe o cutie de carton, alaturi de alte carti din aceeasi colectie, pe trotuar.

Eu nu as incuraja specula pentru nimic in lume, prefer sa merg sa le cumpar personal..nu am cumparat nicio carte, si am toata colectia, in felul asta..si nici nu intentionez sa o fac.

Vi se pare normal?Ati recurs la aceasta varianta?

Un comentariu: