Pagini

miercuri, 24 iunie 2009

Dimineata urata

M-am trezit devreme..stranut, tusesc grav, nasul imi curge, iar ochii-mi sunt foarte rosii..nu am avut de mult asa culoare a ochilor. De obicei erau albastri/verzi..azi sunt si cu tenta de rosu, sa nu ma deochi.

Ma simt si foarte obosita, as vrea sa fac ceva sa ma relaxez..sa dorm fara sa stiu ca am ceva de facut..cine nu ar vrea, nu?

7 comentarii:

  1. Anne,iti doresc insanatosire grabnica!Probabil ca e un pui de raceala ce se dezvolta...da-i cu antiinflamatoare si antitermice...la mine are efect garantat Modafen-ul!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Ana-Maria pentru sfat, o sa incerc si eu cu Modafen..am luat doar Fervex pana acum

    RăspundețiȘtergere
  3. exact senzatia pe care am avut-o de sambata pana ieri dimineata, o raceala ingrozitoare, la munca am fost un zombie...insanatosire grabnica

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc Crys. Si tie multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  5. Este vorba despre o reactie la un alergen cu care ai intrat in contact sau probabil despre o viroza! Si eu merg pe Modafen Raceala si Gripa,plus cate-un Algo si ...odihna! Modafenul trebuie luat regulat si tablete suficiente pt primele zile,altfel...nu rezolvi mare lucru!! E de incredere oricum! Un ceai cald,preferabi de tei cu putina miere zaharisita pica tocmai bine !!
    In cazul fenomenului de rinita alergica,eu merg pe Clorfeniramin,f ieftin si la tinta! Te sedeaza putin dar rezolva problema!
    S-auzim de bine,draga mea!! Seara placuta si odihnitoare!!!
    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  6. Fetelor sunt la fel, am nasul infundat si stranut din cand in cand..faza mai neplacuta este ca nici pastile nu imi vine sa iau..off..poate se intampla sa-mi treaca din senin :D
    Va multumesc pentru grija si va doresc multa sanatate,sa aveti grija de voi!

    RăspundețiȘtergere