Pagini

marți, 2 iunie 2009

Dupa furtuna se vad efectele

Cum in seara asta ploaia si-a facut simtita prezenta alaturi de vant puternic, fulgere si tunete, pe alocuri si grindina..a dat de furca autoritatilor, fiind blocate multe strazi din capitala..asta ne spun reporterii la TV..dar fiti convinsi ca situatia este mult mai diferita, mai urata decat pare.

Concret, se vad cat de bine sunt facute unele lucrari, inclusiv reconditionarea teraselor blocurilor. In anii trecuti erau probleme pentru cei care locuiau la ultimul etaj al imobilelor, pentru ca terasa era distrusa si se scurgea apa in casa. Au fost efectuate lucrari de reparare a acestora..si ce sa vedem..decat ca azi, in urma furtunii, peretii erau imbibati cu apa, pereti aflati pe holul dintre etajul superior si penultimul..nu stiu cum este situatia in apartamentele celor care locuiesc la ultimul etaj, dar avand in vedere situatia holului si a scarii interioare, ma indoiesc ca este buna.

Pentru ce mai strangem fond de rulment si mai facem reparatii cand la prima ploaie apare inundatia..doar asa ca sa avem ce face, nu?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu