Pagini

marți, 9 iunie 2009

Lazarus (varza) show


Incă o emisiune preferată la Kanal D..am văzut ieri câteva minute din super capodopera lui Lazarus şi sunt tare nerăbdătoare pentru următoarea apariţie a lui pe ecrane, nici habar când e nu am..dar cu siguranţă voi afla, nu poţi pierde aşa ceva..e inadmisibil.


Aseara era cu 3 indivizi, printre care şi o avocată care afirma la un moment dat: "o să primiţi amendă pentru contravenţie"...dar nu cumva contravenţia în sine este o amendă? Mă rog, trecem peste..şi îl ascultăm pe Lazarus, care era un fel de Dan Diaconescu..supărat foarte că Sexy Brăileanca a fost oprită, sechestrată zicea el..dar deh, tre să exagereze un pic că e mai fun, pe drum în timp ce se deplasa la el în emisiune pentru a face dezvăluiri incendiare despre Ogică. Şi vai..cum este posibil aşa ceva, a vorbit la telefon cu un poliţist căruia îi ordona el s-o aducă în emisiune..să nu mai stea la Poliţie..parcă era super şef şi toată lumea trebuie să i se supună..cred că tremura respectivul domn în timpul conversaţiei.


Te doare mintea, Lazarus asta..mare om, mare caracter..dupa ce Diaconescu i-a dat să mănânce chemându-l să participe la emisiunile lui unicate şi spectaculoase, acum e super om !

Aşa că aveţi grijă, gânditi-vă bine dacă decideţi să vă uitaţi la TV..ori daţi de vreun manelist, ori peste alţii de genul.

4 comentarii:

  1. Leguma preferata a multor romani este VARZA.
    Seara cu telecomanda in mana incepi sa numeri:o varza(butonezi mai departe),doua verze....:)

    RăspundețiȘtergere
  2. haha ..tare darry..e buna varza seara, ca nu ingrasa..merge la dieta :D, tot raul spre bine, nu?

    RăspundețiȘtergere
  3. Haaa, suntem pe aceeasi lungime de unda. Fa un tur pe blogul meu si o sa vezi ca si eu scriu despre acest tip de emisiuni.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma bucur Geocer si iti multumesc pentru vizita :)

    RăspundețiȘtergere