Pagini

joi, 11 iunie 2009

Mor dupa manele

Există vreo modalitate pentru care am putea opta ca să scăpăm de acest gen de muzică?

Mai nou pe unde merg am norocul să ascult câte o melodie suuperbă, nu aş mai pleca pentru a nu pierde vreo notă muzicală conţinută de melodie. Fie că mergi cu mijloacele de transport în comun, fie că mergi la mare, fie că mergi la munte sau te deplasezi prin Bucureşti..este imposibil să nu asculţi vreo melodie "de foc şi dor".

Mi se zbârleşte pielea pe mine când le aud, mai ales azi..când în faţa mea, era un puşti (gras şi cu bube multe pe faţă, neingrijit) ce a urcat pe parcursul unei călătorii cu autobuzul, şi care ţinea în mână un telefon la care se auzea o suuper melodie..o manea care era de vis! (ca toate de altfel)..credeam ca nu se mai termina..nu mai ajungeam în staţia la care trebuia să cobor...off

Mai târziu, de bine ce ajunsesem acasă..ascult afară, cântând într-o maşină..nu altceva decât superbele şi îndrăgitele mele manele.

Există vreun loc în ţara asta, unde nu se ascultă manelele astea infecte?

18 comentarii:

  1. La mine acasa! Nu se asculta manele;9. Cat despre locurile publice, mai ales cele in care suntem aproape obligati sa mergem laolalta cu altii, ma tem ca nu am vesti bune1 Dar, tu nu ai vazut? Chiar daca nu asculta manele, se comporta ca veritabili manelisti, cu atitudinea aia de "cine mai ie ca mine", cu haine "nambăr oan", cu pantofi de lac si "chile de gel" pe par. Deja ma tem ca incepem sa devenim minoritari...noi, ne-manelistii!

    RăspundețiȘtergere
  2. Invazie de manele pe toate posturile TV_e destul de grav.O promovare a manelistilor ca staruri.Nu cred ca mai avem sanse sa scapam de manele.

    RăspundețiȘtergere
  3. Credeti-ma ca atunci cand l-am vazut pe pustiulica in autobuz..ca asculta la telefon manele..ma uitam asa la el si nu imi venea sa cred, daca era "d-l lor" mai ziceam..chiar simteam un sentiment de minoritate..

    RăspundețiȘtergere
  4. eu cred ca de fapt esti atrasa in subconstient de manele/manelisti, si asta e doar o reactie superficiala de aparare.

    asa cred eu.

    altfel, in buc [centru] nu se mai asculta deloc. hai aici ca tot ai terminat facultatea. esti misto?

    RăspundețiȘtergere
  5. M-ai prins, sunt innebunita dupa manele..dar imi era rusine sa recunosc..mare noroc am avut..pfiu:)

    RăspundețiȘtergere
  6. deci vezi ce usor te'am prins?

    RăspundețiȘtergere
  7. Intr-adevar .. multumesc pentru ajutor :D

    RăspundețiȘtergere
  8. MDa... Again same ol' shit about this kind of music!!!

    Sincer m-am saturat... nu vreau sa comentez despre asa ceva si nici voi n-ar trebui sa faceti asta!

    la dracu... e asa greu sa actionezi.. nu v-ati saturat sa va ascundeti sub niste comentarii?

    e asa greu sa se mobilizeze fiecare om normal... si sa opreasca aceasta lipsa de educatie?

    Nu ma intereseaza ce asculta copilul in autobuz... manea, rock, folk, r'n'b, reggae..DK ASCULTI MUZICA LA TELEFONUL MOBIL FARA CA CEL DE LANGA TINE SA DOREASCA ACEST LUCRU.. POTI SA ASCULTI SI MUZICA SIMFONICA,,, VEI FI ZERO IN OCHII UNUI OM CARE ARE CEI SAPTE ANI DE ACASA.


    SIMPLE AS THAT!!!

    l-ai vazut... i-ai atras atentia !!

    UNDE-S MULTI PUTEREA CRESTE!!!

    NOI ROMANII NU NE IUBIM APROAPELE... SI NE GANDIM DOAR LA PROPRIA PERSOANA...


    ASTEPT SA MA CONTRAZICETI

    DK NU ESTE ASA ATUNCI DE CE SE ASCULTA MUZICA LA TELEFONUL MOBIL IN MIJLOACELE DE TRANSPORT IN COMUN, PE STRADA, IN PARC, IN CLASA, IN SALA DE CURS, LA SERVICI...!!!!

    S-A DEPASIT ORICE LIMITA DE BUN SIMT SI NUMAI NOI PUTEM SA FACEM CEVA... NU SEPARAT!! NU INDIVIDUAL.. CI IMPREUNA!!

    Peace out!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Petrut tu ai dreptate, insa daca ii spui respectivei persoanei ceva..absolut orice (fie ca il rogi sa dea muzica mai incet, ca totusi suntem intr-un mijloc de transport sau orice altceva) cu siguranta te va injura si vei ajunge sa deschizi subiect de cearta. Ori pentru ce? Crezi ca va tine cont de spusele cuiva, din contra poate va face mai rau.
    Ideea ta este foarte buna, ar trebui incercata..insa de persoanele care isi asuma riscurile de rigoare :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Da!!! Tocmai despre asta era vorba... Noi, cei educati, trebuie sa ne luam apararea in orice situatie. SI crede-ma ca dk ti se alatura inca 3-4 persoane in a-i atrage atentia mitocanului, atunci sigur nu va mai injura si in cel mai fericit caz pentru el, se va da jos la prima statie.

    Mie mi-a sarit tandara intr-o situatie diferita. O tiganca ( observati ca n-am folosit termenul rrom - de ce? pentru ca ei singuri isi spun tigani cand cineva are o problema cu ei... pe principiul " suntem tigani, care-i problema", n-o sa-l auzi pe unul sa zica " ce vrei ba, te dai la mine, nu vezi ca's rrom" ) si-a permis sa arunce ambalajul unui croissant in mijlocul de transport in comun. In secunda zero am vazut negru in fata ochilor... Ma rog... am incercat sa o abordez pe un ton calm, cu diplomatia de rigoare. Credeti ca a inteles ? Raspuns corect, in niciun caz!!
    BUn... cum spunea si Anne... A inceput sa ameninte ca-mi face ca-mi drege...( cu limbajul colorat desigur ) In momentul acela mi-a fost rusine ca sunt roman si BUCURESTEAN in primul rand... DE CE? Tot autobuzul ramasese incremenit , fara replica, pe romaneste... fiecare cu p... masii. Lasa-l ma in pace ca n-are rost sa ma implic ... poate o fi si bulibasa pe aproape si ma arde... Eu deja fierbeam.. simteam cum incep sa tremur de nervi .. si nu din cauza ei cat din cauza INDIFERENTEI SEMENILOR. N-AM mai rezistat si am racnit din tot sufletul " chiar ii lasa-ti sa-si bata joc de noi... de cei care muncim zi si noapte.. fara sa ne gandim a ne insusi ceva ce nu-i al nostru si pentru care nu am trudit. " Imediat dupa.. un domn mai in varsta a indemnat-o sa-si adune mizeria ... abia dupa asta.. a inceput sa i se faca teama si sa vada ca tot autubuzul s-a intors impotriva nesimtirii ei. DECI DA OAMENI BUNI.... MERGE!!! SE POATE !!!

    Cam asta e...


    Peace out!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Felicitari Petrut, chiar meriti toata admiratia pentru cele facute! Esti printre putinele persoane care are curajul sa procedeze in acest mod, tocmai stiind ca oamenii ca noi nu ne sprijina in nicio situatie. Sunt cazuri in care tiganii opereaza gentile unor persoane si chiar daca sunt vazuti nu au nicio teama, pentru ca nimeni nu spune nimic. Cu atat mai mult daca incerci sa le atragi atentia asupra unor aspecte, dar adresandu-te intr-un mod frumos, ei reactioneaza asa cum sunt invatati si tu nefiind obisnuit cu acest stil agresiv, nu poti sa-i faci fata..iar lumea de langa tine priveste ca la un spectacol.
    Felicitari inca o data, esti un exemplu bun de urmat pentru intreaga omenire!

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu trebuie sa ma feliciti!! Nu cred ca am facut ceva deosebit, in situatia data nu am facut decat sa curat o pata aflata pe un parbriz. Este mult de munca, dar de cele mai multe ori e bine ca cineva sa ia initiativa.

    Tocmai de asta nu capitulez :D

    Pentru ca dupa o zi de munca, intalnesc persoane pentru care merita sa faci "curatenie".

    RăspundețiȘtergere
  13. Ba chiar meriti felicitarile, indiferent despre ce este vorba..cazurile de acest gen sunt foarte rare, iar atunci cand il gasesti e bine sa-l apreciezi si sa inveti ceva :) So..multumim pt exemplu

    RăspundețiȘtergere
  14. :P Aici iti dau dreptate... tot timpul avem cate ceva de invatat, si este si mai bine cand are cine sa ne invete.


    P.S. Orice s-ar intampla we got to keep on


    Peace out

    RăspundețiȘtergere
  15. Adevar graiesti :)
    Multumesc pentru melodie, este interesanta :)

    RăspundețiȘtergere