Pagini

marți, 23 iunie 2009

NVIDIA Tegra


Bani sa ai, ca ce cumpara se gaseste:

Procesoarele NVIDIA Tegra permit accesul instant la Internet şi au un management al consumului de curent similar cu cel al telefoanelor mobile oferind o autonomie de până la 5 ori mai mare în comparaţie cu netbook-urile actuale, transformând în realitate visul de a naviga pe Internet zile în şir de pe dispozitive mobile, fără reîncărcare.

Pe lângă posibilitatea de a vizualiza paginile cu conţinut Flash, dispozitivele pentru acces mobil la Internet bazate pe Tegra oferă următoarele facilităţi unice:

  • Redarea materialelor audio timp de 25 de zile cu o singură încărcare
  • Redare filme Full HD (1080p) 10 ore
  • Rularea jocurilor cu peste 40 de cadre pe secundă

Procesorul NVIDIA Tegra are o arhitectură multiprocesor în cadrul căreia fiecare unitate de procesare îndeplineşte o anume sarcină: procesorul (CPU) rulează cod html şi Java, al doilea procesor este un procesor optimizat pentru vizualizarea imaginilor, al treilea procesor, cu funcţii avansate video, este destinat redării materialelor de înaltă definiţie. Al patrulea procesor integrat în multiprocesorul Tegra este o unitate de procesare grafică (GPU) NVIDIA, ce are sarcina de a accelera animaţiile Flash şi interfaţa aplicaţiilor şi a sistemului de operare.


Sursa: Antena3

2 comentarii:

  1. Eeeeee,Anne....mdap!Cum ar zice o pretenuta de-a mea:te dai la cele sfinte!Fac acum precum vulpea care n-a ajuns la struguri!:-D

    RăspundețiȘtergere
  2. :) Mai ales pe vreme de criza..numai d-astea ne trebuiesc :D

    RăspundețiȘtergere