Pagini

luni, 29 iunie 2009

Ochi cat cepele


Asa sunt ochii mei azi..super umflati, nu vad bine si ma ustura.
Nu m-a tras curentul si nici in aer conditionat nu am stat, doar am adormit plangand..si asa patesc, ma trezesc dimineata cu ochii "cat casa". Faza nasoala este ca nu se mai dezumfla..m-am spalat cu apa rece, am pus gheata dimineata..nimic, nu vor sa-si revina sub nicio forma.

Noroc cu fardurile astea, ca mai ascundem unele probleme..ca altfel s-ar speria lumea de unele femei pe strada. Chiar sunt o gramada de persoane (de parte feminina, normal) care chiar nu pot iesi afara din acasa, fara 3 kg de fond de ten si 10 de farduri..situatia asta e chiar nasoala, induci barbatii in eroare cu frumusetea ta..si cand apari demachiata, hop se sperie.

O sa incerc diseara cu musetel, dar altceva?

20 de comentarii:

  1. Ai facut conjunctivita,iubita,stiai? Poate chiar ai o sensibilitate la faza asta...Oricum si eu am patit-o,de la praf! Si cu cat ma spalam cu apa rece,cu atat parca nu mai vedeam bine si ma usturau ochii...N-am mers imediat la medic,am preferat sa dorm mai mult si ma simteam mai bine cu ochii inchisi! Dupa cateva zile s-a ameliorat. Atentie,fara farduri! Eu nu folosesc, si-asa am un ten foarte sensibil!! Fardul e periculos pt ochi.
    La o vizita medicala ulterioara,mi s-a recomandat ca in cazul in care mai patesc ceva similar sa folosesc picaturile de Visine - colir! Dar fara abuz! Cate 2 picaturi pt fiecare ochi si mi-a garantat ca orice disconfort dispare! Atentie,fara exagerari,e vorba despre ochi!!

    De ce plangi,copil drag?? De ce atata suferinta pt sufletele bune si sensibile?! Ce tare ciudata e viata asta... Curaj,ma doare tristetea ta!! Nu esti singura!! Astept vesti bune,ok? Te rog,putina tarie doar si putina speranta!! Vei vedea ca soarele ne incalzeste la fel!!!
    Pupici calzi,calzi si rapizi!!

    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  2. Uff..se poate sa fie conjunctivita, scumpa..nu stiu ce sa zic, ar trebui sa merg la un medic..dar mi-e asa de sila de ei..o sa incerc cu comprese cu ceai de musetel, poate rezolv ceva.
    Cat despre machiat, eu nu prea ma ocup de asta..azi m-am dat doar cu creion contur in exterior, ca intr-adevar arat groaznic cu ochii asa, si cu fond de ten ca mi se accentueaza pistruii de la soare :P

    Iti multumesc din suflet L'automne! Sper sa ma pot "lauda" cu mult entuziasm si o stare de spirit okay..pana atunci..le las pe toate in voia Celui de Sus, ca nu este prima oara (si cu siguranta nici ultima) cand trebuie sa depasim greutatile vietii..mergem inainte, nu?
    Te imbratisez si iti trimit multi pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Dr. oftalmolog Monica Pop interzice cu desavarsire compresele cu musetel! Pot agrava situatia! Mergi totusi la medic,trebuie sa pui niste picaturi,nu amana!!
    Te rog frumos,nu mai plange!!!!!!!!!! Stii cat iti poti agrava situatia?? Prin plans,cresti foarte tare presiunea intraoculara si risti sa faci glaucom instant! O prietena de-a mamei a patit-o! De la plans a facut repede-repede glaucom cu dezlipire de retina!! Stii ce-nseamna,iubita? Fatal pt vedere! Au urmat operatii peste operatii dar cu rezultat minim,aproape imperceptibil...
    Stiu ca e greu dar ai atatea motive sa te bucuri:esti sanatoasa,inca ai parintii langa tine,esti inteligenta,un suflet rar,ai un loc de munca bun,poate macar un prieten de baza,Dumnezeu te iubeste cu siguranta,si-atunci de ce lacrimi fierbinti,sufletelule? Ma topesti cu ele! Cum pot sa te-ajut? Spune-mi cum! Da-mi un semn!
    Nici eu nu sunt vreo curajoasa dar un cuvant din suflet poate face minuni,crezi asta??
    Te sarut!!

    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga mea nu iti poti imagina cat esti de dulce!
    Din pacate nu ai cu ce sa ma ajuti, nimeni nu ma poate ajuta..imi accept soarta asa cum mi-a fost data, insa uneori e un pic mai greu..dar voi trece peste.
    Sunt convinsa ca un cuvant din suflet face minuni, face mai mult decat orice ai putea cumpara cu bani. Iti multumesc din tot sufletul!

    Nu stiam ca nu e bun ceaiul de musetel, citisem (pe net, e drept) ca ar avea efect antiinflamator si calmeaza starea de iritatie a ochilor, umflaturi, etc. Renunt la idee, o sa-mi iau picaturi visine..si cel mai bine, voi incerca sa merg la medic (sper sa si reusesc).
    Iti multumesc inca o data, te pup dulce si te imbratisez (mai ceva ca pe sora mea, daca as fi avut-o)!

    RăspundețiȘtergere
  5. Primesc imbratisarile cu tot sufletul,sa stii!! Nu e nimeni pe-atat de bogat incat sa-i prisoseasca un dar asa de valoros!!!!!! Iar eu nu am alte averi in afara unui suflet cald,prietenesc!!
    Ultimele cuvinte sunt de-a dreptul coplesitoare,ma simt atat de onorata! Si n-am facut nimic sa le merit...Saru'mana din nou!! Esti un inger,cine nu stie sa te pretuiasca, n-are habar cat pierde! Nu esti de vina tu pt indolenta lor! Nu merita ! Linisteste-te,draga mea! Iti faci rau tie! Pentru cine sa suferi?!
    Gandeste-te la cele scrise,nu esti singurica!
    Mereu aproape,
    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  6. "Trebuie totusi sa rabd vreo 2-3 omizi daca vreau sa stiu cum arata fluturii!"(Antoine de Saint Exupery)
    Astazi se implinesc 109 ani de la nasterea sa.
    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  7. deci plansul nu ajuta decat sa te racoresti si cateodata nici atunci, crede-ma din pacate stiu, cand simti nevoia sa plangi cauta altceva de facut si daca nici atunci nu merge nu plange mai mult de 2 minute:P, incearca ceai de albastrele si foloseste plicutele de la ceai dupa ce au fost tinute in frigider. Zambeste si cand esti trista, nu o sa te faca sa te simti bine , dar daca te uiti in oglinda la ce fete comice avem cand incercam sa facem asta chiar si cand suntem triste sigur o sa te pufneasca rasul. pupici

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc din toata inima draga mea L'automne. Esti asa ca o raza de soare ce apare dupa terminarea unei furtuni..esti ceva mai mult decat special! Nu merit asa mesaje calduroase..insa iti multumesc din si cu toata fiinta mea! Te pup

    Cris stiu ca nu e bine ca plang,chiar imi amintesc cand eram micuta, la gradinita, si vedeam pe cineva ca plangea..mi se facea mila, si ii spuneam sa nu mai planga pentru ca apoi o aiba dureri de cap..nu stiam eu mare lucru, nu stiam daca intr-adevar asa este, dar incercam sa incurajez renuntatul la plans. Acum sunt constienta ca aveam dreptate, am patit-o de multe ori, dar nu pot..nu imi pasa mie de efectele rezultate. Multumesc pentru grija si sfat. Pupici si tie!

    RăspundețiȘtergere
  9. Iubita,ai cumva floarea soarelui la avatar??

    RăspundețiȘtergere
  10. Scumpa, adresa aia care o am la mailul folosit pentru blog, nu o folosesc pentru messenger..e doar pentru mail-uri "oficiale"..dar asa este, o floarea soarelui.
    Trimite-mi te rog un mail si da-mi adresa ta pentru a-ti trimite ID-ul de messenger.

    RăspundețiȘtergere
  11. Am uitat sa-ti zic si despre faptul ca simptomele astea pot fi si de la monitor!!!!!!! Sigur o sa te-ntrebe medicul despre asta,mai ales ca tu lucrezi si pe el,cred! Stai mai la distanta,nu prea aproape! E un efect tare suparator!! Iata ca problema provine de la mai multi factori,printre care si aerul conditionat(eu nu-l suport absolut deloc,ma deranjeaza la ochi chiar agresiv!).Cu putina atentie si cateva picaturele,scapam de suparare...
    Imbratisari stranse,stranse!!!
    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  12. Te-am intrebat pt a nu gresi !! Am observat ca mai e si altcineva cu adresa asemanatoare dar si cu un cont hi5...Nu,nu vroiam pt mess!! Nu prea folosesc,nu-mi e comod!
    Te pupic!
    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  13. A,stai,cred ca m-am exprimat gresit! Nu,nu ma deranjeaza sa-mi trimiti ID-ul de mess...Ia te uita ce aiurita sunt!!!!!! Vroiam sa zic de faptul ca nu ma deranjeaza ca adresa aia e doar pt mail!!!!!!! Asta ma interesa concret!! Scuze mii,draga mea!
    Mereu aproape,
    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  14. Ochii mei sunt asa de cand m-am trezit, dar cu siguranta a avut influenta si monitorul apoi..tre sa vad ce fac, poate-mi trece :)
    Si eu te imbratisez cu muult drag!.

    Nu, nu am cont pe hi5. Adresa e anamaria_dascalescu@yahoo.com. Pupici multi si dulci pentru o fiinta foarte speciala!

    RăspundețiȘtergere
  15. Da,iubita,asa e,dar mai e o tipa de 19 ani care are adresa asta si cont hi5... Ia sa facem noi o proba! Sa vedem ce iese,nu?
    Pupicei trandafirii!
    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  16. :) Ce haioasa esti..Pupici multi!

    RăspundețiȘtergere
  17. Ai un nume taaare frumos!!!!!!!!!!!!
    Pupicei!
    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  18. Si ma bucur ca te-am facut sa mai si zambesti!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Pupicei!
    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  19. In sfarsit..acasa..
    Draga mea iti multumesc foarte mult pentru mail-ul transmis! Te pup de multe ori!

    RăspundețiȘtergere