Pagini

miercuri, 24 iunie 2009

Parasutele de pe OTV

Doar la OTV se poate intalni:


ROXY Manelista si Marian Valorosu'

Sursa: Trilulilu

9 comentarii:

  1. no comment televiziuni din Romania..
    dar culmea e ca lumea chiar se uita la postu asta:|...
    asta cred spune tot de poporul roman..

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa este Florin..daca nu ar avea audienta, ar scoate din program astfel de emisiuni.

    RăspundețiȘtergere
  3. ,,Senzational,,si ce audienta au.
    Si este trist :violenta de limbaj,ironia dusa la extrem,prostia si rautatea isi fac loc si in alte emisiuni ale multor televiziuni.Parca nu mai exista un dialog intre oameni te astepti in fiecare moment sa inceapa cearta.Cel ce vorbeste gaseste vinovati,da vina,nu-i place.Parca transmite si privitorului ura,manie...

    RăspundețiȘtergere
  4. :)) sa stii ca iti raspunsesem inainte ca tu sa publici asta. faptul ca am amintit de OTV in raspuns este o pura coincidenta :D

    RăspundețiȘtergere
  5. ,,Senzational,,in direct la emisiunea ''educativa'' numarul 1 din Romania..trist dar adevarat..prostia se pare fascineaza pe romani..sincera nu am inteles si nu inteleg cum pot atatia oameni sa isi piarda orele si somnul preferand sa se uite la Otv:) chiar zilele trecute meditam asupra situatiei critice pentru ca este critica..adolescentele in ziua de azi iau ca modele ''pitipoancele'' siliconatele si ''fumeile''care isi fac prezenta pe covorul rosu de la Otv si nu numai..nu stiu cand dar sper ca intr-o zi se va termina toata aceasta maimutareala si imbecilitatea va disparea.Nu degeaba romanii sunt considerati cum sunt considerati,nu degeaba suntem tratati cum suntem tratati,pentru ca ce se promoveaza in Romania este prostia.Imi pare rau sa spun asta despre Tara in care m-am nascut,dar sunt multi foarte multi romani care stau deopare si nu spun ce au de spus pentru schimbare..avem nevoie de o schimbare..este dureros..

    RăspundețiȘtergere
  6. Din pacate asta e tara noastra draga :(

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu nu sint de acord cu voi. Audientele prezentate de ei nu inseamna nimic. Sa fim seriosi! La orele de difuzare de la OTV oamenii muncii dorm. Peste tot nu citesc decat lamentari de genul: asta e tara noastra, astea sunt emisiunile care se cer, etc
    In toate tarile e la fel! Oamenii astia nu au inventat nimic, au venit cu modelele de dincolo.
    Poate v-am suparat cu comentariul meu dar nu puteti combate acest fenomen decat daca il ignorati complet! Va pieri de la sine!
    Pentru echilibru puteti citi "Omul frumos" a lui Dan Puric. Avem o tara minunata, sfanta si cu oameni adevarati. Doar ca ei nu sint prezentati la tv. Si nici nu trebuie, pentru ca nu televiziunea e cea care ne modeleaza in viata!

    RăspundețiȘtergere
  8. Niko nu ne-a suparat cu nimic comentariul tau, din contra..iti multumesc pentru parerea impartasita. Suntem liberi sa gandim si sa credem ce vrem, de acord?
    Cat despre orele de difuzare a emisiunilor de la OTV, nu incep chiar asa de tarziu..nu stiu sa spun exact, pt ca nu urmaresc, dar stiu ca nu-s la miezul noptii..ori daca omul se baga in pat sa se odihneasca si vede ceva "interesant" la TV, se mai amana ora de somn..chiar daca maine merge la munca. Asta e modelul multora banuiesc.

    Trist este ca, cel putin copii, de la Tv invata multe..si cu siguranta sunt mai multe emisiuni de scandaluri, barfe, etc..decat ceva din care sa ai ceva de invatat. Si va intreb, care sa fie viitorul tarii?

    RăspundețiȘtergere
  9. Audienta aduce bani, cam atat. Sunt multe posturi imbecile si stupide [gen OTV, taraf si altele] si, daca nu-ti place, nu te uiti, audienta scade si falimentul se apropie. Dar, la cati bani a facut Diaconescu, ma indoiesc...

    RăspundețiȘtergere