Pagini

joi, 25 iunie 2009

Periculos pentru o femeie

Stiti unde este magazinul Intersport la Unirii, nu? De obicei acolo se mai strang "smecherii colorati", mai nou si oamenii aflati sub influenta alcoolului.

Stand la semafor ca sa traversez spre magazinul Unirii, vad ca langa mine erau cateva femei care se fereau de un om..parea un om normal, in etate, dar un pic mai rosu la fata..se aprinsese..punea mana pe fundul femeilor care asteptau, ca si mine, culoarea verde a semaforului.
Faza neplacuta era ca se fereau saracele femei, dar omul respectiv venea dupa ele..nu stiu exact ce voia sa faca, doar am vazut ca era cu mana pe posteriorul lor..cert este ca s-a dovedit a fi periculos. Nici macar nu era vorba de ceva fete tinere imbracate mai sumar, era vorba de femei mature, imbracate cat se poate de decent.

Uneori e periculos pentru o femeie sa circule singura pe strada, chiar daca e zi sau noapte..nu conteaza.

3 comentarii:

  1. daca ai un pic de tupeu merge sa urlii la el in mijlocul intesectiei. Daca e noapte si esti singura nu prea e indicat..

    RăspundețiȘtergere
  2. Neah..eu nu ma iau in gura cu ei, consider ca e pierdere de vreme sa ma pun la mintea omului..incerc sa gasesc o varianta de a ma iesi din situatie si atat :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Si mie mi-e groaza de brute!!!! Daca se manifesta asa in amiaza mare,oare ce se poate petrece noaptea?? Va dati seama ca la un posibil atac,n-ar reactiona nimeni sa ajute? Cum pot fi starpite bestiile astea?? De ce atata nepasare in jur,pana unde trebuie ajuns pt a lua masuri?? Viata a cam devenit sport extrem!! Revoltator!!! Nimanui nu-i pasa de asta ...,suntem la mila Domnului!!
    Pupici! Ai mare grija de tine,draga mea!!
    L'automne

    RăspundețiȘtergere