Pagini

miercuri, 3 iunie 2009

Prima Librarie Adevarul

Încă ceva bun se întâmplă..de mâine se deschide în Bucureşti, pe Bulevardul Magheru lângă Cinema Patria, prima librărie Adevărul (vis-a-vis de librăria Cărtureşti..să vedem aglomeraţie la Adevărul şi pe la Cărtureşti..pustiu), urmând ca în perioada următoare să se mai deschidă în Timişoara, Craiova, Cluj şi Iaşi.
Despre ceea ce se va regăsi în librărie, găsiţi aici:

Interesant de văzut o să fie disponibilitatea cărţilor, că dacă vom merge şi vom primi răspunsuri de genul că nu mai avem, urmează să primim..mai bine te laşi pagubaş, ori îţi faci abonament, ori mergi la sediu (asta dacă eşti impotriva bacşişului dat către vânzători şi esti dispus sa parcurgi o distanţă destul de mare de drum)

O idee bună şi originală, respect pentru cei de la Adevărul, mă aştept să apară peste câteva luni şi librăria Jurnalul..ce părere aveţi?

8 comentarii:

  1. o informatie buna...multumim...si eu am trecut sa iti las un anunt...dupa ceaiul baut, azi plecam in excursie...trei zile...doarpoze: Printre stanci

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur :) Asteptam poze..sa nu uiti. Drum bun si vreme frumoasa !

    RăspundețiȘtergere
  3. hihihi....pozele sunt deja facute...te asteapta sa le vezi...

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu astept vesti despre librarie,in continuare :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai o sa ajunga si in Botosani, sau daca vrei ti le aduc eu cand vin in vara la bunici :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Adriana ce rapida esti..fa-le disponibile si pt mine, te rog (in orice varianta..fie pe blog la tine, fie pe mail la mine..oricum/oricand. Multumesc muult.

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere