Pagini

vineri, 12 iunie 2009

S-a terminat scoala


De când am ieşit de pe băncile şcolii (cea obligatorie) nu mai ştiu când se termină anul şcolar, când au elevii vacanţă..însă de ieri pe stradă, văd numai copii micuţi cu părinţii şi cu coroniţe, persoane îmbrăcate în robe, sau doar cu nişte hârtii în mână..hârtii ce reprezintă de fapt, premiul obţinut.


Este frumoasă viaţa de elev, îmi dau seama acum când am terminat..făcând diferenţa cu prezentul, atunci nu realizam, chiar dacă majoritatea îmi spuneau ca voi regreta anii respectivi, îmi doream să termin..să fiu mare.


Uite că am ajuns..anii au trecut..am lăsat în urmă toate momentele petrecute în şcoala, liceu, toate surprizele plăcute sau mai puţin plăcute..îmi amintesc de felul în care am reacţionat când am aflat că am luat olimpiada, când în generală se rugau profesorii de mine să merg la concursuri şi mă amuzam copios..ce să caut eu acolo, au înnebunit?


Acum, de ceva vreme, am terminat şi facultatea..dar nu îmi place ceea ce am făcut..mă gândesc să mă apuc de alta..dar nu cred ca voi mai avea timpul şi răbdarea necesară..mereu de vină este TIMPUL.


Vă aduceţi aminte cu drag de vreun moment din şcoala?

Un comentariu:

  1. Nicodata nu este tarziu sa mai inveti ceva.Si daca ti doresti asta ,cu siguranta ca vei gasi si timp.Mai ales ca locuiesti in Bucuresti unde si oferta este pe masura.poti alege sa faci un Master care implica un timp mai redus(asta in cazul in care nu ai facut).

    RăspundețiȘtergere