Pagini

miercuri, 24 iunie 2009

Sistemul sanitar


Am citit aici ca "sistemul sanitar a damblagit de tot", dar ma intreb..a fost vreodata pus pe picioare? Cand a functionat normal..ca eu nu stiu? Poate traiesc in alta lume..sau poate nu am asa multa experienta asupra vietii..dar niciodata nu am auzit pe cineva care sa fie pe deplin multumim de serviciile medicale de care au beneficiat gratuit..doar toata lumea cotizeaza la stat pentru asigurari, ar trebui sa fie bani. Spaga si banii care se dau la medici, oricum nu se pun..ca aia "nu se vad", ei nu au niciodata bani suficienti.

Ma intreb de ce nu alegem clinicile particulare, ca oricum si la stat tot dai bani ca sa se uite cineva la tine (si tot nu o fac)?

2 comentarii:

  1. Draga mea,sa vezi din toamna ce-o sa fie!!!!!! E lege sa si platim ceva pt consultatie,plus spaga de rigoare,ca banii ceilalti parca n-ar fi tot pt buzunarul lor tot mai larg! Si spitalizarile vor costa ceva tot din toamna,plus spaga,plus medicatia de-acasa ca n-au fonduri pt medicamente de la buget!!! Sa mai vezi distractie cand platim pt materialul operator si pt putin confort,daca vrem(un salon mai curatel sau un cearsaf cat mai aproape de felul in care-ar trebui sa arate!)...
    Sanatate muuuulta iti doresc,sa n-ai deloc nevoie de contactul asta!
    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  2. Ar fi bine ca nimeni sa nu aiba nevoie sa treaca pe la doctor..dar e foarte greu..ma gandesc serios sa merg pe varianta particulara, in masura in care partea financiara imi permite, dar asteptam sa vedem se intampla concret.
    Multa sanatate si tie draga mea, si ai grija de tine!

    RăspundețiȘtergere