Pagini

miercuri, 24 iunie 2009

UPC a introdus o solutie wireless pentru serviciile de internet

Operatorul de comunicatii prin cablu, UPC Romania, a lansat miercuri un serviciu care permite, atat abonatilor existenti la internet cat si noilor clienti, servicii de internet wireless prin intermediul unui modem Cisco cu router incorporat, contra unui abonament de 8 lei/luna (fara TVA).

Modemul, care se va afla in custodia clientului pe toata durata furnizarii serviciului, dispune de 4 porturi Ethernet, permitand astfel conectarea prin cablu a pana la 4 calculatoare sau laptop-uri, precum si alte dispozitive.

Noul serviciu tarifat cu 8 lei/luna este valabil atat in cazul achizitionarii serviciului de internet de sine statator, pachetelor 3Play, cat si in cazul noului pachet 2Play, care include TV Digital Medium si Internet Medium, cu viteza de download de pana la 12 Mbps, la un pret de 60 lei pe luna, fara TVA.

Sursa: Hotnews

2 comentarii:

  1. Ah, daca ai sti ce servicii deplorabile si deloc ieftine sunt pe alte meleaguri... Este interesant cum Romania, care e cu cativa ani buni in urma, are servicii atat de variate si performante !

    RăspundețiȘtergere
  2. Da Leo..noroc cu net-ul asta :)

    RăspundețiȘtergere