Pagini

duminică, 7 iunie 2009

Viata la tara?

V-ar plăcea să locuiţi într-un sat unde să ai parte de multă linişte?
Mie nu ! Ştiţi voi: " rău cu rău, dar mai rău fără rău" ! Spun asta pentru ca poate unii dintre voi, care locuiesc în Bucureşti, sau într-un oraş cu foarte multă aglomeraţie, agitaţie, ar spune că e frumos să stai într-o zonă liniştită...sa nu auzi cum se înjură lumea în trafic, să te confrunţi cu tot felul de situaţii în trafic sau pe stradă..Bucureştiul este infernal, zgomotos şi poluat.

Ei bine, dacă acesta este mediul în care locuieşti de mic..atunci când mergi la ţara şi vezi câtă linişte este..lipsa posibilităţilor de a alege cum ţi-ai putea petrece timpul liber şi gândul care te duce imediat la o comparaţie cu ce ai acolo şi ce ai lăsat în urmă..te cam îndeamnă să-ţi doreşti să ajungi mai repede acasă ! Să rupi netul în două, să mai intri în lumea virtuală de care ai devenit dependent.

Aşa că nu aş da Bucureştiul acesta "infect" pentru a trăi la ţară. Voi aţi sta la ţară?

4 comentarii:

  1. Hahahah...ce tare ai fosttttt....
    Adevarul este ca are si "tara" farmecul ei....atunci cand mergi in vizita si esti tratat ca la o casa de vacanta(un vinulet natural, o branzica de oaie etc....Altfel, mai greu ce-i drept...mai cu seama pentru cei care au fost crescuti in alt mediu...
    Dar, ideile se mai schimba in timp....nu zice niciodata ce nu-ti place...ca aia primesti...hihihi.
    Pupici multi :-)

    RăspundețiȘtergere
  2. Obisnuinta e a doua natura.Acum cativa ani,am stat 5luni la tara,datorita serviciului.Veneam acasa la sfarsit de saptamana.Incepusem sa ma obisnuiesc cu linistea ,cand ajungeam in oras mi se parea anormal de multa lume,ma obosea aglomeratia:)
    Dar cum te obisnuiesti cu un un mod de viata tot asa poti sa te dezobisnuiesti.Important este ca tie sa-ti placa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Criss e frumos cand mergi in vizita asa la tara, de scurta durata si sa fii rasfatat..asa cred ca oricui ii place, dar eu ziceam sa stai acolo o perioada..sa locuiesti, nu sa fii pe post de musafir :)
    Pupici multi si tie !

    RăspundețiȘtergere
  4. Darry.anna dar pana te obisnuiesti e mai greu..asa ca mai bine sa nu fie nevoie sa te dezobisnuiesti si sa revii la starea initiala :D (cu toate ca e buna schimbarea..dar mie nu-mi place la tara :P..am o problema :)

    RăspundețiȘtergere