Pagini

miercuri, 17 iunie 2009

Vizionare film din masina


"Stimat(a)Doamna/Domn,

Avem placerea de a va anunta ca Băneasa Shopping City deschide pe 1 iulie primul cinematograf drive-in digital din România. Bucureştenii pot viziona în premieră Ice Age 3 la Băneasa Drive in Cinema, chiar înainte de lansarea filmului la nivel internaţional.

Românii se pot bucura vara aceasta de plăcerea de a viziona filme chiar din interiorul propriei maşini. Pe o suprafaţă de 25,000 de metri pătraţi, între Băneasa Shopping City şi IKEA, se deschide Băneasa Drive In Cinema, primul cinematograf drive in digital din ţară şi unul din puţinele existente în lumea întreagă. Cinematograful va avea o capacitate de peste 300 de maşini, un ecran imens, de 10 metri înălţime şi un proiector digital care va permite vizionarea peliculelor în cele mai bune condiţii. Sunetul va fi transmis prin intermediul unei frecvenţe radio locale, pe care clienţii o vor putea recepta când se află în interorul cinematografului.

Băneasa Drive in Cinema va fi deschis zilnic, până în octombrie, de la ora 21.00 până la ora 2:00, aşa că toţi cinefilii vor avea ocazia să urmărească filmele preferate în aer liber, sa manance popcorn sau nachos.

Vizionare placuta!"Am primit aceasta informatie pe mail..mie mi s-a parut aiurea ideea..voi considerati ca este interesant?

4 comentarii:

 1. ca in vremurile si'n locurile pe care eu sigur nu le'am prins si nici calcat in picioruse

  incer ca mi imaginez cum ar fi atmosfera..nu merge

  RăspundețiȘtergere
 2. Bun gasit, Anne!
  Cred ca e solutie comerciala putin cam fortata.
  In caz ca masinile nu sunt dotate cu AC, in sezonul estival torid ce se anunta, vizionarea ar fi lipsita de confort.
  Si apoi va depinde mult de calitatea artistica a filmelor proiectate.
  Asteptam ecouri dupa 1 Iulie de la aceasta noua platforma de divertisment!

  RăspundețiȘtergere
 3. @pescarusul argintiu
  Ma gandesc ca de la ora 21 disconfortul termic sa nu fie atat de mare.

  RăspundețiȘtergere