Pagini

joi, 2 iulie 2009

Abia asteptam sa..ploua


Doar stim ca atunci cand ploua, totul devine "de vis"..se vede cat de frumoasa este tara noastra draga, cat de mult interes isi dau cei de la conducere pentru buna desfasurarea in bune conditii a evolutiei in sens favorabil a tarii.

Asa s-a intamplat azi, a plouat destul de tare in jurul 12..cantitatea de apa a fost destul de mare, canalizarea nu a facut fata debitului de apa, si s-au format pe alocuri baltoci care ajungeau pana la genunchi.
Exact asta am vazut azi, cand intentionam sa iau metroul de la Tineretului..si nu aveam pe unde sa trec..absolut in toate partile apa era pana la genunchi..masinile erau aproape pe jumatate in apa. M-am intors aproape de Timpuri Noi, in cautarea unui loc unde apa sa fie mai mica pentru a putea cobora de pe trotuar, a traversa strada si a trece pe celalalt trotuar, insa nicio sansa..peste tot era la fel.

Drept urmare, a trebuit sa trec prin apa..nu ca deja nu-mi mai simteam picioarele care erau acum permanent in apa (adidasii erau imbibati cu apa si o tineau, oricat am incerat eu "sa-i storc", nu..totul este imbucurator in tara noastra draga..mai ales cand ploua sau ninge puternic (si intotdeauna autoritatile spun ca-s pregatite pentru a face fata situatiei). Cand am ajuns la Tineretului, in intersectia mare era la fel..nu puteam traversa spre metrou..asa ca am mai ocolit o mare parte din drum.

Ce pot sa va spun decat ca nu stiam unde gasesc mai repede un magazin sa-mi cumpar de incaltat, nu-mi venea sa cred in ce hal putem trai.. Daca as fi ales varianta sa merg cu RATB-ul, traficul era infernal, deci nici asa nu rezolvam mare lucru.
Frumos,nu?

7 comentarii:

  1. Minunat...probabil ajungand la facultate la anul(cu ajutorul Domnului) o sa trec si eu prin acelasi gen de situatii...la cum ma stiu...o sa dureze ceva pana ma obisnuiesc si cu intamplari de gen...

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti tin pumnii sa nu treci prin situatii de acest gen, ca-s teribil de neplacute. Ma gandeam sa-ti recomand sa-ti iei masina, dar nu e varianta ca stai in trafic si te enervezi mai rau. Nu prea am o solutie sau varianta de recomandat acum :)

    RăspundețiȘtergere
  3. La masina nici nu ma gandesc...ca ma apuca nervii si nu are rost sa ma enervez pentru ca nu ajung la timp la destinatie. Vom vedea...

    RăspundețiȘtergere
  4. Multa bafta iti doresc, sa se indrepte toate si sa fie asa cum ti le doresti! (si cum probabil fiecare isi doreste..de bine sa fie)

    RăspundețiȘtergere
  5. Culmea e ca toata luna iulie s-a anuntat a fi ploioasa!!! Ne-am saturat de-atata ploaie,plus ca e perioada secerisului!!!! Chiar e o mare problema,bobul de grau incolteste de la atata apa si nu mai poate fi folosit ... E f grav!!
    Miresicile sunt si ele suparate ca nu-si mai pot desfasura nuntile in spatii deschise...! Totul e la noroc!
    Suntem murati si la propriu si la figurat! Iubesc ploile dar....putina indurare!!!!!!!!!!!!
    Senin sufletesc iti doresc,draga mea!!!

    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  6. Recolta noastra cu siguranta este compromisa, si nu eram destul de afectati cu problemele economice..asta este.
    Multumesc mult scumpa, la fel si tie! Pupici multi

    RăspundețiȘtergere
  7. Pai de plouat ploua de cand lumea...in acest sezon...
    Cred ca altundeva este problema.

    RăspundețiȘtergere