Pagini

joi, 2 iulie 2009

Aveti grija pe unde mergeti

Nicaieri nu este sigur.

„Absolventul se îndrepta jurul orei 8.00 spre liceu şi a fost lovit de o creangă a unui copac în parc“, a explicat oficialul ISMB. Pentru că nu a fost grav accidentat, tânărul a solicitat să susţină bacalaureatul la educaţie fizică, astăzi, de la ora 13.00.
Sursa: Adevarul


Vai de viata noastra, mergem pe strada..se rup crengi, copaci, cad pietre de pe fatadele unor case, arunca lumea cu deseuri menajere pe geam..totul este o placere.

Este incredibil cate lucruri se intampla pe la noi si cum nimeni nu le baga in seama si nu fac nimic pentru a le remedia. Dar cand strainii au o parere proasta despre noi, despre poporul roman, ne simtim jigniti si ne intrebam cum de pot crede asa ceva, cum de ne pot privi in halul asta.?Noi insa ne vedem?

6 comentarii:

  1. Noi, romanii, tinem la imagine si ne roadem unghiile cand altii ne arata cu degetul, chiar daca la desfasurarea unor evenimente (summiturile Francofoniei si NATO) gazduite de tara noastra ascundem gunoiul sub pres si aveam pretentii de tara membra UE.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa este n133n1, intotdeauna incercam sa pretindem ceea ce nu suntem in realitate.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cateodata pur si simplu vrem sa parem ceea ce nu suntem si ne trezim la un moment dat ca nu stim de unde atata imagine negativa...oare de unde ?...trebuie sa ne analizam pe noi intai, si dupa aceea sa vorbim si despre altii

    RăspundețiȘtergere
  4. Dap, asa ar trebui..dar de la teorie, la practica, e cale lunga pentru unii. Cum sa ne vedem pe noi, nu mai bine ducem grija vecinului?

    RăspundețiȘtergere
  5. Ai mare dreptate...greu cu mentalitatile de lemn mostenite de pe urma fostilor...

    RăspundețiȘtergere
  6. asa este, unele lucruri se fac pentru ca-s sfinte..asa trebuiesc facute.

    RăspundețiȘtergere