Pagini

vineri, 10 iulie 2009

Aveti niste picioare de dat imprumut?


Ale mele picioare nu mai sunt functionabile la parametrii normali, am super rani la ambele picioare si nu ma pot incalta cu nimic. Singura varianta este sa apelez la papuci, dar nu ma pot duce la munca in papuci, nu?

Mi-am pus plasturi, dar tot ma doare..nu suport sa ma ating cu nimic, nici macar sa ma dau cu o crema ceva..sunt mandra de pantofii mei chiar si-au pus "amprenta" pe picioarele mele tare folositoare..alta data nu-i mai incalt.

Nu ar merge sa existe o pereche de pantofi care sa fie eleganti, asa ca pentru o lady cum sunt cei din imagine, si sa aiba un motor automatizat..sa mearga singur fara sa depui niciun efort? In felul asta nu mai obosesti, nu te mai dor picioarele de la mers mult, nu mai conteaza ca ai super rani sau alte probleme.
Ne bazam pe tehnologia asta care progreseaza, poate mai vine cu ceva nou si interesant in sensul asta?

17 comentarii:

  1. ar fi bine sa existe asa, dar eu is norocoasa, pot merge si in papuci la munca...am pantofi frumosi cu fel si fel de tipuri de toc, superbi, ca imi pare rau ca nu-i mai port, dar e asa de bine fara ...ar fi bun un loc de munca in care sa poti sa stai descult...asa cum stai acasa:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai as putea si eu sa merg in papuci, dar de la aerul conditionat imi ingheata picioarele si e de rau apoi :(

    RăspundețiȘtergere
  3. Of!Problema cu pantofi,sandale care lasa urme am avut si eu.Cel putin vara cand cand picioarele au tendinta de a se umfla.Poti sa ti iei niste papuci ,model mai comod, de schimb la servici.Si mai este aerul conditionat,o adevarata belea,nu se poate fara el,dar are si inconveniente.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce noroc pe capul meu din punctul asta de vedere ca sunt reprezentant al genului masculin...nu stiu ce sa zic de aceste chestii, Anne, dar ai grija ca nu suna bine nici din articol si sunt convins ca cu atat mai mult, nici in realitate:D

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce noroc pe capul meu din punctul asta de vedere ca sunt reprezentant al genului masculin...nu stiu ce sa zic de aceste chestii, Anne, dar ai grija ca nu suna bine nici din articol si sunt convins ca cu atat mai mult, nici in realitate:D

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc Rappa_ru', intr-adevar chiar nu e okay..dar ma gandesc ca va veni weekend-ul si poate pana luni, imi mai trec.

    Darry, eu chiar nu vreau aer conditionat..insa colega mea este mai plinuta si moare de cald, cand mie mi se pare okay temperatura. In felul asta inghet (serios vorbind, chiar imi ingheata maine/picioarele) si nu pot sta in papuci.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu ai pentru ce...cand ma gandesc mai atent...nu as vrea sa fiu un pielea voastra:D

    RăspundețiȘtergere
  8. Da...e nasol cu pantofii...
    eu am si monturi....
    DA'....Jos cu fatada ...
    ia si tu ceva mai comod...
    cine te place ...te place ...oricum...

    RăspundețiȘtergere
  9. Pansydra dar poate nu ma place oricum :D

    Rappa_ru' si Vilo13 voi sunteti norocosi :) mai greu cu fetele, stiti voi ;)

    RăspundețiȘtergere
  10. Dap si nu chiar...depinde din ce puncte de vedere...aici e discutabil...asa ca mai bine o lasam asa;))

    RăspundețiȘtergere
  11. Daca ...nu te place Oricum ...
    E ceva in neregula ...cu el ...nu cu tine ...
    cred ...
    sper ....

    RăspundețiȘtergere
  12. mda.. eu te sfatuiesc sa incerci niste sandale joase cu 2-3 bretele sunt si elegante si e si vremea sandalelor, cred ca o sa iti fie mai usor asa;)

    RăspundețiȘtergere
  13. Multumesc crystball! acum mi-a mai trecut un picut..sper sa treaca pana luni.

    RăspundețiȘtergere