Pagini

luni, 6 iulie 2009

Berea "rece si buna"

Daca iti faceai probleme din cauza greutatii si a consumului de bere, acum s-a demonstrat ca nu trebuie sa iti faci griji:

Cercetătorii nemţi şi suedezi au efectuat un studiu cu o durată de otp ani, la sfârşitul căruia au concluzionat că băutura alcoolică adorată de atâţia nu îngraşă.
Da, e adevărat că alcoolul îngraşă, dar berea nu îţi face burtă. Dacă bei mult, ai burta umflată pentru că e plină cu lichid şi pentru că e vorba despre o substanţă carbogazoasă, dar în nici un caz nu vei ajunge să ai un mijloc rotund ca de gravidă dacă bei bere. Mai mult, se pare că vinul e mult mai dăunător din acest punct de vedere, deoarece are mai multe calorii decât berea.
Sursa: Libertatea

Oricum nu consum aceasta bautura, sau bauturi alcoolice in general, dar barbatii cu siguranta o fac. Iar unii chiar au grija de aspectul lor si nu le place sa aiba burta atarnata in fata, ceea ce este un lucru bun.

Acum ca este vara merge sa te racoresti cu o bere rece, dupa care mai merge una..daca mai esti cu niste prieteni si mai mancati o aluna, sau o samanta, mai intra inca una si tot asa, pana te simti full.
Puteti sta linistiti, ca veti elimina lichidul respectiv si senzatia de "burta mare" va disparea.

4 comentarii:

  1. buna berea rece vara dar nu prea multa

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru mine nu-i buna, nu-mi place :P

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu nu sunt drinker...beau ocazional(destul de rar), si nici atunci nu exagerez.Mie nu prea imi place berea(spre deloc), in schimb vinul mi se pare bun in cantitati rezonabile...poate si fiindca mama are podgorie in Vrancea si am fost obisnuit inca de micut cu o gurita de vin;))

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca e baut in cantitati moderate chiar este bun alcool-ul, de exemplul vin-ul chiar tratateaza unele afectiuni. Important e ca totul sa fie calculat.

    RăspundețiȘtergere