Pagini

miercuri, 29 iulie 2009

Bronzul de solar = cancer



S-a demonstrat, in cadrul unui studiu, ca persoanele interesate sa-si pastreze bronzul si in perioada iernii, si care apeleaza la solar frecvent, dezvolta pana la varsta de 30 de ani un risc de 75% de cancer, fata de o alta persoana care nu apeleaza la aceste servicii.


Nu am apelat niciodata la bronzul "artificial", nefiind atat de mult interesata de existenta bronzului pe pielea mea, (mai bine "branza naturala"), si considerand ca lucrurile fortate nu sunt intotdeauna bune.


Am auzit o gramada de prostii care se intampla prin saloane, inclusiv poze facute cu camere ascunse amplasate in acele aparate, iar acum si cu noile informatii legate de posibilitatea dezvoltarii cancerului de piele..cu siguranta nu voi merge vreodata intr-un solar.

5 comentarii:

  1. Nu stiu cat de noi sunt informatiile astea dar era logic, din moment ce-ti supui corpul la niste radiatii, fie ele "controlate".

    RăspundețiȘtergere
  2. clar ca nu este sanatos, dar sufera baba la frunusete!

    RăspundețiȘtergere
  3. E clar o mare prostie fita asta!! De unde si pana unde in moda...pielea stacojie?! Si n-ar fi asta problema ci solutia prin care se ajunge la ea!! Mie nu-mi plac fetele care arata prajite artifiacial,de ce mi-ar placea?! Oare pt ce fac asta? Pt un plus de atractie? Ce tampenie! Sunt sigura ca stiu la ce se expun,cu toate astea...
    Daaca le-ai trimite la teatru sau la o lansare de carte...n-ar avea timp,nu s-ar inghesui!! Chestie de gusturi,nu?!

    Seara frumoasa!
    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  4. E nociv soarele, ce sa mai zicem de solarul ala? :(

    RăspundețiȘtergere
  5. RaPeRbOy studiul a fost efectuat recent, sunt informatii noi.

    Sergiu e adevarat, dar suferi "cu cap"

    Draga mea L'automne, unele femei acorda importanta doar aspectului fizic..sa cucereasca multi barbati si sa fie in mijlocul atentiei, fara sa incerce sa aduca un alt aport asupra persoanei ei. Ce e aia lansare de carte, ce-i aia carte..ca gasesti online tot ce-ti trebuie, nu? :) Te pup

    Cora nu mai putem zice de nimic ca este 100% bun, toate au ceva nociv sau daunator

    RăspundețiȘtergere